ante omnis mea familia

Sommarlov 2016 har böjat! 

Nu är det sommarlov för oss! De två små gick i torsdags, följde med på de tre storas avslutning i fredags. Eljena följde med sin biomorsa hem efter avslutningen och ska vara där i 2 veckor. Sen ska hon vara hemma i 5 veckor sen tillbaka till morsan i 2 veckor. Hon kunde inte ha Eljena sammanhållen tid eftersom hon ska ploppa barn i sommar… Så givetvis får vi planera sommaren kring hennes situation. 

Magnus jobbar två veckor till så jag är ensam hemma med kidsen. Sen har han varvat lite föräldraledighet för några ungar med sin semester så han är hemma runt 9 veckor i sommar. Som jag längtar!! Jag älskar att vara med honom!

Det enda jag ”planerat” är att vi ska till Tosselilla med barnen. Där finns så mycket att göra och det är så mysigt där. Ska bli roligt! Eventuellt en vecka i en stuga, annars inget. Om väder tillåter kanske vi åker till stranden. Kanske skogen. Detta året är vi inte i Småland bortsett från helgen då Magnus bror med sambo har namngivninsfest för sin dotter. 

Vad gör ni i sommar? Planer? 

Idag körde vi till rusta och bytte blendern vi köpte. Den andra pajade. Det var såklart inga problem att byta. Kom hem & provade den nya och den funkade till och med bättre än den första nånsin gjorde. Den var nog mer defekt än vi trodde. 
Jag är inne i en period där jag provar massa smoothies och milkshakes. Så himla gott! 

Vi köpte nya skor till Kaeli IGEN. De andra varade 1 månad sen stack tårna ut. Så min plan var något som kanske är mer hållbart men passar sommarväder. Såhär blev det. 


249:- på DinSko

Alltså, att barnskor ska vara lika dyra som vuxenskor! 

Det var allt för mig! Bjuder på lite random bilder! 

När vi var på Tirups Örtagård
Lizette & Phini var ute!
Lollo & barnen hälsade på.
Lizette & Kaeli

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 tankar om “Sommarlov 2016 har böjat! ”

%d bloggare gillar detta: