Sonicare FlexCare (Buzzador)

06201-524ells_0886106Titta vad jag får av Buzzador!

Philips Sonicares´s patenterade soniska teknologi kombinerar hög frekvens (hastighet) med hög amplitud (bredd på borsttagen). Detta gör att vätska trycks mellan tänderna och längs med tandköttsraden och gör rent även på svåråtkomliga ställen i munnen. Resultatet är en unik känsla av lenare, fräschare och renare tänder än du trott var möjligt.
Sonicare FlexCare – den senaste innovationen från Philips Sonicare och den absolut bästa eltandborsten som Philips tagit fram hittills. Förutom att FlexCare bygger på vår patenterade soniska teknologi så har vi försökt anpassa den till dagens hektiska liv. Tandborsten ska helt enkelt passa för dina olika behov och den variation som varje dag bjuder.
Du kan välja mellan 3 rengöringslägen:

 • Clean; full effekt för grundlig borstning och plackborttagning
 • Sensitive; skonsam borstning för ömtåliga områden
 • Massage; borsthuvudet pulserar för att stimulera tandköttet

Dessutom levereras Sonicare FlexCare med en fiffig borsthuvudsrengörare, som med hjälp av UV teknologi eliminerar bakterier i dina borsthuvuden på bara 10 minuter.

 

Och hur buzzar jag denna…?

Vill ni borsta tänderna hos mig..?

Du gillar kanske också...

13 svar

 1. Johan skriver:

  Kan tänka mig att borsta tänderna hos dig…
  På kvällen eller på morgonen? Eller båda

 2. Sarah skriver:

  ameeen…varför får du alla de bra?!
  Så orättvist!! (själv får man såna tråkiga bara)

 3. Sandra skriver:

  Jag borstar gärna tänderna med dig :) Om en övernattning ingår vill säga *haha*

 4. Emma skriver:

  Heheheeee… Jadu… Det var ju en intressant uppgift! :D

 5. Anna skriver:

  Haha ja du det kan ju bli svårt att Buzza den… :)

 6. Jessica Jönsson skriver:

  sure, why not

 7. Ellen skriver:

  Du får skvallra om hur bra den är här sen ;-)

 8. patruska skriver:

  du med ditt jäkla buzzador. grrr

 9. Nilla skriver:

  :) Det är jäkelen vad du får prova massa,jag får sällan från dom ju!å e d nåt så e d bara skit :S

 10. Hanna skriver:

  Jag borstar också gärna tänderna med dig, hahahah. Har ju tandställning(!) och allt så jag BEHÖVER verkligen borsta extra noga ;D

 11. Karin skriver:

  Ha ha, det är bara att bjuda hem alla till ett tandborstparty.. man kan väl byta ut själva borsten :) vilka roliga grejor du får… jag får bara hemsidor att bli medlem på eller visakort med taskiga avtal… *frown*

 12. MansonDust skriver:

  Jag får bara pröva massa tråkiga sidor på nätet !! *bash*

 13. MaddeMad skriver:

  Så jävla avundsjuk jag e.
  Jag har fortfarande inte fått en enda sak från Buzzador *frown*

  KLART jag vill borsta mina tänder hos dig! *blush*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com