Soraya M

Det har blivit en del bild inlägg på sistone. Sådana inlägg som sällan får kommentarer. Men jag är inte mycket olik andra mammor, jag tar äckligt mycket foton på mina barn. Ni anar inte hur många hårddiskar jag kan fylla med foton och de bilder ni får se är en bråkdel bara.
De senaste lediga dagarna har passerat och vädret har ju varit ljuvligt. Termometern hos mamma och pappa kommer med största sannolikhet explodera denna sommaren om det ska fortsätta såhär.

Jag har kollat på en del filmer på sistone och häromkvällen satte jag på “The stoning of Soraya M” som jag blivit rekommenderad. Jag trodde inte att jag skulle palla att lyssna på arabiska en hel jävla filmjävel men det var inga problem alls faktiskt. Filmen var jävligt brutal. Mycket mer brutal än vad jag hade trott men egentligen var det bara en scen som var jävlig och det var ju just steningen. Mamma såg den med mig och faktiskt även Phini, men han tittade med ett halvt öga eftersom han satt mest och spelade på min iphone. Det kan ju diskuteras fram & tillbaka om man ska låta en 7,5-åring se en sådan brutal film men jag tror inte det kan göra mer skada än allt annat skit de får se & höra i världen som det är. Kvällsnyheterna är oftast fan så mycket jävligare. Sanningen sårar.
Jag lipade som en liten unge redan innan den första stenen kastades av Sorayas egen pappa, för att sedan tas över av hennes manipulativa, lögnaktige & våldsamma make som hade lyckats vända en hel by emot en oskyldig kvinna och däribland hennes egna söner som även de fick kasta sten på sin mamma. Nä fy helvete. Att sådant faktiskt förekommer is fukkin beyond me.

Har ni sett den?

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. eightbits skriver:

  Jo, jag har sett filmen. Fy fan. Hade en klump i magen när jag hade sett klart den. Helt sjukt.

 2. Martina skriver:

  Jag tror du pallade att lyssna på talet hela filmen igenom för att det var persiska de talade och inte arabiska ;-)
  Skämt å sido. Den är bra. Men förfärligt hemsk!

 3. sara skriver:

  Ja visst är den hemsk!
  Det hemska är att det förekommer än idag i vissa länder

 4. larmareli skriver:

  Ja, har sett den. Var i nån sorts chocktillstånd genom hela, what the hell?!?! Sjuka människor finns överallt, skillnaden är att vi har lagar och samhällsnormer som iaf ska skydda oss. Så är ju inte alltid fallet, men nog har vi kommit långt ifrån deras stenåldern iaf! Det är en väldigt viktig film, jag tycker alla borde se den :yes:

 5. Ia skriver:

  Filmen är riktigt, riktigt vidrig!!! Men ack så viktig…
  Jag både grät och hyperventilerade mig igenom filmen!

 6. anniz skriver:

  Jag såg den och blev skitsur! Vetskapen om att det fortfarande sker.. gaaaaaaaaah!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com