Speed-shopping! Dagens MODE!

I morse åkte jag iväg med Emma & Ammi för lite shopping på Burlöv Center, istället för att övningsköra. Konmstigt val inte sant? Well det pissregnade och jag är fortfarande ovan och osäker så jag tyckte det kändes bäst att låta bli.

Jag tyckte jag kunde unna mig lite nytt för en gångs skull.

<KENOX S630 / Samsung S630><KENOX S630 / Samsung S630><KENOX S630 / Samsung S630>Jag köpte tre snygga tröjor på Gina Tricot och ett par svarta byxor på H&M. Jag brukar ALDRIG köpa tröjor med tryck på  men dessa kunde jag inte låta bli, de var ascoola. Jag tog en speedy gonzales fika med Emma och Ammi på Espresso House innan jag lämnade de till att snacka lite medan jag sprang iväg och handlade resten.

<KENOX S630 / Samsung S630> Inne på Parelle parfymeria frågade jag om mina parfymer och som vanligt frågade jag om Isadora Moonlight Musk, som jag alltid köper där (hittar den bara i den lilla jävla parfymerian) och frågade om de har den i spray flaska. Jag frågar alltid det och de säger alltid nej. Men jag frågar ändå. Ibland kan man ha tur, brukar jag tänka. Och idag hade jag det..! De hade bara fått in två flaskor. Så gissa vem som har köpt bägge två?
Oui, c’est moi! Min parfym i sprayversion har jag inte haft hemma på år! YAY!

<KENOX S630 / Samsung S630> Jag köpte nya skor till Laaiti. Phini står sig med de tre, fyra par som han står och väljer mellan varje morgon men Laaiti har än så länge bara haft två par varav det ena paret har blivit för små och med dålig kardborre. Så han fick nya. Nya svarta byxor till Phini och varsin mössa till pojkarna och jag VISSTE att Phini skulle bli lack för att inte han också fick skor.. och jävlar vad jag känner mina barn väl.. för vilken utskällning jag fick när jag kom hem! Phini är som Carrie i "Sex & the city" med skor. Och han är bara en 4årig pojke. Shit. Snacka om gay-faktor.

Sen köpte jag lite småplock, som mascara, eyeliner, hårinpackning, nytt paraply och grejs. Skaffade hälsogodis innan jobb till oss och en "Välkommen tillbaka"-bukett till Cindy som jag fick massor med pussar utav idag på jobb. Gud, som jag saknat henne nu när hon har haft semester.

I morgon mina vänner, åker jag till Östersund direkt efter jobb. Från mitt jobb i Malmö direkt till flygplatsen som tar mig till jobb i Östersund. Jag fick nyss ett samtal från min chefs mamma som möter upp mig i Stockholm och åker med mig till Östersund, hon ska också dit. Hon berättade att det är riktigt fullbokat i Östersund och tjejerna i butiken hade undrat lite om jag skulle palla trycket. Sist jag var där hade de bokat in kunderna med 15 minuters mellanrum vilket gav mig för mycket dötid för jag jobbar snabbare än så. Men utan att vara för kaxig och säga för mycket tror jag nog att jag ska klara mina dagar i Östersund. Om inget annat så ser jag det ltie som att jag nu har större chans än sist att verkligen visa vad jag går för! tar det som en utmaning..
Sen på lördagskvällen, som ni vet, ska jag ut i Östersund och svira med Suss. Då ska norrlänningarna få veta hur det går till. Håll i hatten!

Och faktiskt, mina vänner, har jag ingen laptop med mig denna gången. Så någon lång blogg blir det inte förrän någon gång under måndagen. Möjligtvis att jag hinner med en liten blogg innan jobb i morgon. Sen kanske jag slänger in någon mindre uppdatering via mobilen under dagarna. Så till alla er 300-400 som läser missmaddis.com – STAY WITH ME!

 

I’ll be back!

Du gillar kanske också...

20 svar

 1. frida skriver:

  ny läsare på din sida. Snygga tröjor! :D

 2. TuffLoysan skriver:

  Vilken studio är det du jobbar på när du jobbar här uppe?

 3. MittLivSomJag skriver:

  Bloggkoll fixar så jag ahr koll på dina uppdateringar… Själv hade jag tänkt (håll andan nu) att sluta blogga! Det du! Tror du det går?

 4. ninna skriver:

  snygga tröjor :)
  Önskar dig en trevlig resa dit o när du ska hem igen. :)

 5. Linda skriver:

  De två första t-shirtarna gillade jag skarpt :)

 6. Ann-Sophie skriver:

  Jäsingens vilka snygga tröjor! *rock*
  Håll dig nu borta från psykopater där uppåt landet, hihi. *note*

 7. Tina skriver:

  Nja hehe såå roligt är det _inte_ att festa här uppe…men att festa med S brukar vara skoj så hon får väl se till att det blir skoj om inte annat, hon brukar bli så full så om inte annat kan du skratta åt henne *haha* .. o ett tips.. S klarar allt, man kan prata om ALLT med henne hon blir aldrig generad och har bra svar på allt.. allt utom sex, det går inte att prata sex med henne för hon blir så förbannat generad..hahah..lova mig att du försöker dig på det. lovar det är rolig.hälsa henne från Tina *hej* tihi *yay*

 8. Frida skriver:

  Snyggt! Ha så kul i Östersund nu! *studs*

 9. lotta skriver:

  Inte alls snygga t.shirts. Använd dom sällan e du snäll. I alla fall när jag e med.. *bash*

  Lycka till i Östersund..
  Puss bajbi *hart*

 10. Miss Attitude skriver:

  Det va coola t-shirtar! Jag gillar sånt stuk, såna tryck, speciellt den första av dom 3.

  Ha det så trevligt! *rock*

 11. Annelie skriver:

  Snygga T-shirts :) Hoppas det går bra i Östersund *love*

 12. Jessica skriver:

  Vad hemsk du är som tänker låta oss svälta fram tills måndag :( …. Jepp, trycket var ascoola, passar dig

 13. Emma skriver:

  Have fun sweetheart! We’ll miss you :D

 14. Andie skriver:

  Hoppas du får det trevligt i Östersund. *clap* Lycka till med allt jobb!

 15. Therese Anerland skriver:

  Skit snygga t-shirts ju *rock*
  Hoppas att du får det riktigt trevligt i östersund. *yay*

 16. Rebecka skriver:

  snygga tees! ha det så skoj i östersund! *cheer*

 17. Suss skriver:

  *pfft* Tina vet ju in ett jäkla dugg!
  Jag har två(!) kompisar som jag inte kan prata sex med och hon är den ena O_o bland mina övriga vänner klassas jag som väldigt frispråkig.. (:
  Tror det beror på att just Tina (och den andra tjejen) är såna som jag anser ”inte” har sex.
  Även fast Tina bevisligen haft det minst en gång iaf *hihi* *kjerlek*

 18. Tina skriver:

  vaa? vaddå inte har sex? hmft…ska man ta det som en komplimang eller nått? *whap*

  *yay*

 19. Anna skriver:

  riktigt snygga tröjor och skit tuffa skor… :) *rock*

 20. Eva skriver:

  Hej, jag köpte Moonlight musk en gang i Malmö om jag var till besök. Varför kan man inte hinna parfymet pa web? Ingen Online-shop.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com