Spiralinsättning kanske inte är så romantiskt?

Igår var det fullt ös på jobbet. En fullbokad studio vilket är precis vad jag föredrar. Och en del roliga grejor med. Jag hade några industrials och det gillar jag art sätta. Det är en sådan piercibg där min proffesionalism får komma till sin rätt eftersom den kan vara svår att få till. Det är 4 hål, varav 2 ingång, 2 utgång och de måste sitta i perfekt symmetri för att inte skada den del på kroppen den sitter på. På bilden nedan ser ni en industrial: staven i överörat som går genom två hål.

Förutom det satte jag två skindivers på en kund. Mycket tjusigt. Så det var en bra dag. I love it!!

Idag kom pappa hit i morse. Han har fixat lite i killarnas rum, satte dit ett extra eluttag och satte upp deras nya sänglampor. Mamma kom hit när hon hade vaknat, jag bjöd de på lite frukost innan jag snabbt körde iväg och handlade. Sen satte vi oss ner och pratade. Jag hade en del saker jag ville prata med dem om och uppmärksamma dem på. Det gick bra. Jag älskar de bägge.

Min kusin Lizette kom hit för att hon behövde hjälp att lossa en piercingkula. Självklart är det hit man kommer då. En stund senare kom hennes syster, min kusin Jessica hit med sin dotter Emilia och sin vän Sassa. Det dracks latte och jag bestämde att de kommer hit ikväll & kollar film med mig. ”Jag kommer bara om jag får varm choklad med marshmallows och grädde!!” sa Jessica. Så jag körde och handlade igen. Vad gör man inte för de man älskar :-*
I morgon bitti ska jag få min spiral insatt. 8.30. Det var ett tag sen jag särade för nån så tidigt på morgonen. Och inte ett dugg romantiskt heller. Kanske ska ta med lite levande ljus och en flarra rött för sinnesstämningens skull? Undrar vad barnmorskan säger då? Haha!

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Vesslan skriver:

  Hej! Vad mysigt med nära och kära :-D

  En fråga, vad är skindivers?
  ”Smyckena” som är på bilden går de att köpa någonstans? Skulle vilja ha till mina ”vanliga” hål i öronen men jag hatar när de vanliga öronhängena sticks…

  kram!

 2. nalle333 skriver:

  Jag har också en industrial. I lööv it! :)

 3. patruska skriver:

  Haha en flarra rött öppnar de flesta dörrar

 4. Tess skriver:

  :rotfl: Hade verkligen velat se barnmorskans min när du hade dukat upp med levande ljus och en flaska rött. *skratt*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com