Sportlov & syskonkärlek! 

Sportlov. 

Jag har 4 barn hemma denna veckan. På agendan står veckohandling idag till veckans matsedel. På torsdag är det ponnyridning för Kaeli, jag tvivlar på att killarna är intresserade. Annars har vi inga planer direkt. Kanske ta en sväng till badet, en sväng till skogen. Vi får se!

Vad har ni planerat? Några särskilda aktiviteter?

Idag kom Laaiti med ett brev han hade skrivit till mig. Mammahjärtat smälter! 

 

Smått dramatiskt och jag undrar om han ska ta vägen nånstans haha! 

Phini skrev brev till Kaeli och Kaeli skrev till honom. Kärleken fullkomligt flödar här och jag undrar vad som hänt! Missförstå mig inte, jag klagar absolut inte! Snälla låt det hålla i – åtminstone några timmar! 

Syskonkärlek!

Såhär somnade de två minsta igårkväll!  Jag fick såklart flytta Keeron som ni ser på nedersta bilden. 

  

De tycker om att somna nära oss i soffan, inlindade i V-kudden jag sytt, mysigt och ombonat. Och faktiskt tycker jag också om det, att ha de nära.  Kaeli somnar alltid i sin säng på veckodagar men när det är lov & helg och hon får vara uppe lite längre vill hon somna hos mig i soffan. Det tycker vi bägge är mysigt! 

Nu borde jag lyfta arslet och dra till affären! 
  

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Patruska skriver:

  Usch jag håller mig så långt borta från badhus, lekland och allt vad det heter denna veckan… folk, ungar och snor i överflöd är det värsta jag vet. Men ha så trevligt ni :laugh:

 2. Anna skriver:

  Idag blev det en tur till Skrylle med barnen och på vägen hem blev det den automatiska biltvätten samt matinhandling på CG.
  Funderat på badhuset en annan dag men det känns lite läskigt själv med barnen. Ponnyridningen verkar intressant, får väl se vad som händer :silly:

 3. Jessica jönsson skriver:

  Jag inskolar min yngsta på dagis så min äldsta får snällt befinna sig på fritids hela lovet. Inget han direkt sörjer dock utan han ser fram emot det jättemycket då det är först nu han får börja fritids då jag gått mammaledig innan

 4. Marie skriver:

  Vi vabbar… Trots att jag är ledig.

Lämna en kommentar!