Status; nu. 

Radion spelar julsånger. Jag lyssnar på Rix MorronZoo som jag gör varje morgon när jag kör barnen till skolan. I fönstret lyser vår svarta julstjärna och det är regnigt och lite smådunkelt ute. På spisen puttrar min risgrynsgröt. Den där gröten som alla barnen älskar, till och med Nena som inte gillar gröt överlag.  Gröten som påminner om risifrutti men ändå inte. Kokad på grädde och mjölk. De ska få lite gröt till mellis. Keeron ser på tecknat, han har långledigt med mig. Såhär ser min morgon ut nu. 

Du gillar kanske också...

11 svar

 1. Anna skriver:

  Mysig morgon ⚘
  0  0
 2. Kattis skriver:

  Mysigt!
  0  0
 3. Jeanette Hellman skriver:

  Skönt! Ska ge mig på gröten imorgon, vi firar lilla julafton med de äldsta barnen som är hos sin pappa på julafton. Maken önskade sig ris àla malta så får väl ställa upp ?
  0  0
 4. Marie skriver:

  Delar du med dig av receptet? Miro vägrar all typ av gröt, oavsett hur jag försöker ”pimpa till” den. Antar att det kan vara en del sött i din om den påminner om risifrutti, som faktiskt går ner ibland, om han slipper den lika avskydda sylten. Nu är han förvisso diabetiker och kolhydrater ska räknas så risifrutti, risgrynsgröt är rätt laddade med dessa små tingestar, men kan jag få honom att äta något annat än ”mormors köttsås med ris/pasta” så räknar jag gärna ut kolhydrater för att ge rätt insulin – det är ju lite det som är vitsen med pumpen – att han ska få leva ett så normalt liv som han bara kan. Nu kan 2,5 åringar vara en smula (!?!???!) enkelspåriga över lag i allt och maten i synnerhet, men testa går ju och om inte annat så äter jag gärna gröt ?
  0  0
 5. theoneandeonly skriver:

  Gjorde din gröt nu ikväll.. tomma fat å tom kastrull så d gick verkligen hem här hos min familj. Tack ännu en gång för recept ?

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com