Städning inför hösten

Jag har skickat ut ett nytt lösenord till er som ligger i min mailinglista.
När man skickar till 200+ mottagare kan enstaka mail trilla bort har jag upptäckt. Så om du är en av dem som inte fick nått mail så skriv en rad till request@missmaddis.com så får du ett nytt mail med det nya lösenordet, om jag tycker att du ska ha det. För jag bytar ju inte lösenord utan en förändring, vilket innebär att min lista har kortats ner med nån enstaka. Oroa er inte, 95% av er är SAFE, haha.

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. Filippa skriver:

  Tack för fortsatt förtroende! :rose:

 2. Maria skriver:

  Jag säger lika, tack för fortsatt förtroende!

 3. Emelie skriver:

  Tusen tack :heart:

 4. Emma skriver:

  Tack Madde! :)

 5. maja skriver:

  TACK för nytt lösen! :-))

 6. Maria skriver:

  Tack för fortsatt visat förtroende! :blush: Trots att jag inte är så duktig på att kommentera! :) :heart:

 7. Andie skriver:

  Jag tackar återigen för förtroendet. :heart:

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com