ante omnis mea familia

Steget in i 2010

Idag känner jag mig lugn och harmonisk. Jag fick sova gott och satt med ett fenomenalt sällskap igår kväll. Barnen sov hos mormor och morfar där de hade filmkväll med chips och Harry Potter och jag gick direkt från en kanondag i studion, och hälsade på Björn och Tessie. Vi drack kaffe och käkade bullar och kakor och Björn berättade historier om saker han varit med om, som fick mig att bokstavligt talat gråta av skratt. Det var så skönt och befriande att kunna skratta så genuint. Så jag fick torka tårarna och sminket var såklart åt helvete. Men det bekom mig inte, för jag hade så kul!

Dagen igår, som började med ultraljudet och det fenomenala beskedet om flickan i magen, blev så stoslagen att faktiskt ingenting fick mig på dåligt humör. Inte ens kommentaren från M och mitt svar tillbaka. Jag satte mig tillbaka och frågade mig själv “Hur MÅR jag egentligen just NU” och svaret var detsamma som jag känner idag: lugn oc harmonisk. Faktiskt. Trots turbulens och allt. Och varje gång tankar börjar flimra för mina nätinnor och surra i mitt huvud, försöker jag bli medveten om vad jag egentligen tänker på och bestämmer mig för att tänka på någonting annat – något som får mig att må bra och känna kärlek istället. Och det är faktiskt inte så svårt för jag har så mycket att glädjas åt i mitt liv. Så ja, lugn och harmonisk.

Idag är den sista dagen på 2009. Vilket år, mina vänner.. vilket år.
Vilken berg & dal bana! Detta året har jag hunnit med så mycket. Jag har fått känna förälskelse och lycka och en smak av en idyll. Jag fick ett drömbröllop och fick alla alla mina närmsta omkring mig. Merparten av året har faktiskt varit omvälvd av lycka och kärlek och tragiken – faktiskt inte så mycket, om man jämför. Intensiv smärta och svek jovisst – men jag vill gärna se att jag fick mer kärlek än motsatsen. Av familj, vänner och barnen. Och jag hann med att skapa ett vackert flickebarn som växer inuti mig, jag fick drömmar uppfyllda. Och meningen med M – att han svepte förbi som hastigast i mitt liv, var för att detta barnet var ämnat MIG. Det var meningen med han. Jag tror nog allt det var förutbestämt. Att han och jag blev tillsammans den 6/6/9.. att vi gifte oss och skapade barnet den 9/9/9. Och detta barnet är speciellt och magiskt. Och mitt, Det var redan bestämt att hon skulle komma till och moder natur ordnade det såhär för mig. De kristna säger “The lord works in mysterious ways” och ja. Det gör hon.

Och ikväll ska jag och mina söner spendera kvällen med mormor och morfar. Familia. Det blir en god middag och jag ska försöka hålla pojkarna vakna till 12-slaget. Och det nya året ska jag välkomna med öppen famn med dem som kommer dela det med mig – min familj. Mina barn; alla tre! Åh, jag är så lycklig.. mina två perfekta söner och en perfekt liten FLICKA (Nej jag kan fortfarande knappt smälta det!!!!)

För det nya året, 2010, har jag storslagna planer. Till och börja med, det mest fantastiska en kvinna kan få göra: Föda.
Som de senaste åren har jag åstadkommit mycket och mitt liv kommer inte bli tråkigt – sanna mina ord. Jag tar inga steg bak – jag ska springa fram med allt jag förmår! Och jag är så tacksam, för allt jag haft, fått och uppelvt – för all kärlek och all sorg som bygger mig och helar mig.

Tack till var och en av ER som spenderat timmar med att följa mitt liv detta år 2009. För att ni delat min glädje och min sorg och för ert otroliga engagemang. För gåvor, kommentarer och varenda tanke ni skänkt mig. Jag är tacksam ER. Tack för att ni tog del av mitt 2009.

Tack till mina barn som påminner mig dagligen om den mest fenomenala kärleken en kvinna kan få uppelva, Tack till mina vänner och min familj för det otroliga stöd jag fått oavsett mina beslut eller vart livet vänt mig. Tack för att ni fanns vid min sida 2009.

Och tack för att ni alla följer med mig och mina barn in i 2010.

<KENOX S630  / Samsung S630>

Gott nytt år, mina vänner.
Jag älskar Er!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

14 tankar om “Steget in i 2010”

%d bloggare gillar detta: