Sterilisering. 

Jag har skrivit under papper på KK. Att jag vill bli steriliserad OM jag (mot förmodan) får kejsarsnitt. Jag vet att jag med största sannolikhet kommer föda vaginalt men måste erkänna att en del av mig önskar kejsarsnitt bara för att bli steriliserad. 

Inte för att jag inte VILL ha fler barn – faktiskt. Utan för att min sargade kropp inte klarar det. Min kropp klarar inte av fler graviditeter. Jag vet att jag inte kommer bli frisk, det är snarare så att jag kommer bli sämre. Och att känna att det kanske inte direkt är mitt eget val känns som en förlust. Om jag ska vara ärlig. 

Fast denna graviditeten har tagit det sista ur mig. Min kropp är söndertrasad. Jag kan inte minnas nånsin varit så fysiskt och psykiskt utmattad. Jag klarar av på sin höjd 7 trappsteg innan jag är slut och benen inte bär. Jag vill sova dygnets alla timmar. Jag har ont precis överallt. 

Ja jag ser framemot att föda på tisdag även om jag ju vet hur jobbigt det är och ont det gör att föda barn. Men jag behöver det. Jag hoppas såklart att mitt liv underlättas efter förlossningen. 

Tisdag. Då är jag i vecka 37+0. Gud nåde om igångsättningen inte funkar eller om jag blir hemskickad eller om de inte ens har plats den dagen som vi ”bokat”. Då kommer jag ha ihjäl någon.. 

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Mona skriver:

  Vill du å behöver min hjälp så tveka inte, JAG HJÄLPER GÄRNA DIG Å DIN FAM!

  Jag har bil å kan komma lämna mat/handla så M kan hjälpa dig å vara med barna., :heart:

 2. Patruska skriver:

  Ja du, det låter väldigt klokt i mina öron. Dessutom är du då gammal nu att det snart är dags att bli farmor ?

 3. Ellen skriver:

  Bästa valet jag gjort för kroppens skull. Då var jag bara 25. På mig gick dom in med titthål i naveln och bikinilinjen. Ska tänka på dig på Tisdag! Kram

 4. Jessica skriver:

  Tänker på dig idag

 5. My skriver:

  Efter tre graviditeter med tuffa komplikationer & högt blodtryck sen många år tillbaka – så kan inte använda vilka preventivmedel som helst besluta jag mig för sterilisering. Nu minns jag inte namnet på den här metoden, men du är vaken & de går in via slida & upp till äggledare & blockerar dessa och när du är klar så är du klar utan bestående men (mer än lite mensvärk) & efter 3 månader cirka går man på återkontroll! ?

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com