ante omnis mea familia

Sterilisering. 

Jag har skrivit under papper på KK. Att jag vill bli steriliserad OM jag (mot förmodan) får kejsarsnitt. Jag vet att jag med största sannolikhet kommer föda vaginalt men måste erkänna att en del av mig önskar kejsarsnitt bara för att bli steriliserad. 

Inte för att jag inte VILL ha fler barn – faktiskt. Utan för att min sargade kropp inte klarar det. Min kropp klarar inte av fler graviditeter. Jag vet att jag inte kommer bli frisk, det är snarare så att jag kommer bli sämre. Och att känna att det kanske inte direkt är mitt eget val känns som en förlust. Om jag ska vara ärlig. 

Fast denna graviditeten har tagit det sista ur mig. Min kropp är söndertrasad. Jag kan inte minnas nånsin varit så fysiskt och psykiskt utmattad. Jag klarar av på sin höjd 7 trappsteg innan jag är slut och benen inte bär. Jag vill sova dygnets alla timmar. Jag har ont precis överallt. 

Ja jag ser framemot att föda på tisdag även om jag ju vet hur jobbigt det är och ont det gör att föda barn. Men jag behöver det. Jag hoppas såklart att mitt liv underlättas efter förlossningen. 

Tisdag. Då är jag i vecka 37+0. Gud nåde om igångsättningen inte funkar eller om jag blir hemskickad eller om de inte ens har plats den dagen som vi ”bokat”. Då kommer jag ha ihjäl någon.. 

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 tankar om “Sterilisering. ”

%d bloggare gillar detta: