Sternum, pappa & sommarrocken

<KENOX S630 / Samsung S630> Jag glömde nämna att jag piercade mig igår. Jag satte tillbaka min Sternum som jag faktiskt tyckte om från första början och denna gången blev det klockrent och det tack vare Cindy som kunde trippelkolla mina markeringar, för det är fna inte lätt att göra på sig själv. Hon rekommenderade att jag plockade av mig behån för precision och det hade hon faktiskt rätt i. Min vita pushup behå gjorde inte piercingen lättare att sätta rak. Så det blev hur bra som helst och jag satte två bling-bling.

I morse åkte jag och mamma in och hälsade på pappa som låg på THIVA (Thorax Intensiv). Det där var inte min pappa.. det kändes inte som min pappa. Han hade slangar från halsen, från den stora artären i handleden, små pacemaker-elektroder frpn hjärtat ut ur bröstkorgen och syrgas fäst vid näsan och elektroder kopplade för att registrera hans hjärtslag.. Allt blev genast mycket mer allvarligt. Jag köpte med en nalle till honom och gav honom en puss på pannan. Min stackars pappa. Han har nu ett bröstben fäst med ståltråd och ett långt ärr över bröstet och från sin ankel upp mot låret där de plockade ett kärl.
Mamma och jag är asjobbiga anhöriga.  Vi ställer tusen frågor till personalen jämt. Efter någon timme flyttades han till en annan avdelning och nu kommer jag kunna få kontakt med honom igen. I vanliga fall skrivs bypass patienter ut efter ca 4 dagar. Men min pappa får stannar i 1½ vecka. Förmodligen för att han är diabetiker.

Jag passade på att köpa nya numret av Vi Föräldrar – Gissa vem som är med där på sidan 32? Moi! Och tack till alla er som hintade om det, ni som prenumererar och får numret lite tidigare!
Det var en uppfriskande kul grej i allt bök omkring mig. När jag kom till kassan och bad om ett paket cigg tittade expediten på miog och bad om legitimation. Whaat? "Är du seriös? Jag är nästan 30.." Men ja, hon ville se mitt legitimation. Antar att jag får ta det som en komplimang..

Nu ska jag strax bege mig mot arlöv och sen malmö för att ta mig vidare till Svedala och sommarrocken. Detta ska bli spännande! Wish me luck.

Du gillar kanske också...

14 svar

 1. Anna skriver:

  Lycka till tjejen! Jag tror ni kommer få jätte kul. Och din pappa kommer klara det här jätte bra. Min svärfar har gjort exakt samma sak och han är också diabetiker. Hatar själv sjukhus så jag vet att det är svårt och jobbigt när man har någon annhörig där.Men han fixar det här..ge honom en *blomma* från mig. Sen din nya piercing va skit snygg inget något jag hade vågat men det va skit snyggt på dig… *clap*

 2. underbara blogg:D skriver:

  hej :D Undra bara en liten sak, jag läser din blogg, dagligen och kollar jämt om du har skrivit något nytt.. men det är så att jag inte har något lösenord, skulle jätte gärna villja få det om det går bra :)

  Du är bäst och så jävla coot :D

 3. Martina skriver:

  Snygg piercing. Faktiskt. Är inte mycket för sånt men den tyckte jag var fin!
  Men sluta göra sådär med dina nyckelben! Ser creepy ut!

 4. Classe skriver:

  Sjukt läckert med en Sternum, passar dig perfekt.
  Men SHIT vad smal du blivit. Blir ju fan orolig för dig Maddi..
  kram

 5. Suss skriver:

  men WTF!
  Efter ditt SMS idag programmerade jag verkligen hjärnan till att komma ihåg tidningen. Jag visste redan då att jag skulle handla på vägen hem så det passaade ypperligt att köpa den då.
  Tror du jag kom ihåg det? NEJ! Kom öht inte ihåg att vi hade hörts idag förrän du skrev om tidningen i bloggen dvs inte ens när jag gick in på din blogg kom jag ihåg det! Jag börjar verkligen bli ruskigt gammal.. Ingen som kommer fråga mig om leg igen…någonsin *suck*

  Fö så bara måste jag skaffa en sån där piercing när jag fått nya tuttar, det är nästan löjligt fint!

 6. Ninna skriver:

  riktigt läckert med Piercingen.
  Lycka till ikväll!

 7. Martina skriver:

  Förresten, du har ju knäppt tröjan fel! *bash*

 8. missmaddis skriver:

  @Martina: det har jag inte alls, det är enm påsydd knapp utan funktion där uppe *whap*
  @Suss: do it!

 9. thereseanerland skriver:

  Snygg piercing! Skönt att din pappa mår bättre *kjerlek*

 10. therese skriver:

  Det blev fel *bash*

 11. Therese Anerland skriver:

  Hoppas att ni får bättre väder.
  Skönt att din pappa mår bättre och att allt gick bra.
  *kjerlek*
  Skit snygg piercing! Men är den inte lite i vägen för tex bh?

 12. Nelin skriver:

  Awesome piercing, har verkligen blivit sugen på en sån under ett tag nu… Får man fråga hur mycket du/ni tar för att göra en sån på india? Tjing

 13. nadja skriver:

  hej , undrar lite över piercingen du gjorde själv , kan man göra den själv utan kanyler o sådant ? o finns det ngt man kan skada när man gör det? nerver o liknande menar jag då.

 1. 11 september, 2008

  […] bli just den piercingen hon bokade för. Hon har skickat några mail och undrat om min sternum, som jag lagt ut i bloggen. Vi har mailat varandra fram och tillbaka och igår ringde hon butiken och bokade tid till […]

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com