ante omnis mea familia

STFU, ffs!

Tycker ni att det har varit svårt att hitta min email adress här på missmaddis.com?
För jag har ju fått mail från läsare som hittat min adress här på sidan som inte verkade ha problem att leta upp den. Antingen klickar man “gästbok” eller så har jag haft en länk här på första sidan.

info@missmaddis.com

Är det svårt?

Men enligt Martin så kan man inte få tag på mig. Så för att underlätta för mina läsare och för honom, såklart, så har jag nu trixat till det lite och lagt till en ny sida i min huvudmeny uppe under min header. Ser ni fliken “Kontakta mig”? Det borde ju vemsomhelst hitta? Där finns numera ett formulär så att man kan skicka ett mail till mig. Lätt som en plätt!

Jag får ju relativt ofta mail från läsare som vill berätta något, be om lösenord, fråga någonting som inte har med de aktuella inläggen att göra varvid de väljer att inte lämna en offentlig kommentar och det förstår jag – allt passar inte i kommentarsfälten! (som här exempelvis)

Som diskussioner om umgänge med min dotter exempelvis. Sånt tar man privat, kan jag tycka. Men det var för svårt att hitta min mail adress, som jag har haft sedan 2007 och som han har mailat så många gånger förr.

Martin – du ville ta detta via familjerätten och det gjorde jag. Vi fortskrider på det sättet framöver. Det känns tryggare för alla parter att det sköts snyggt via dem så att man förhoppningsvis kan undvika käbbel.

Merlyn – dina kommentarer är fortfarande överflödiga. Det enda du lyckas med är att blåsa på glöden. Det finns ingen anledning för dig att kommentera min blogg eller att lägga dig i överhuvudtaget. Din inblandning gör saker VÄRRE – både för mig och för Martin. För just nu är det DU som gör mig mer motstridig och förbannad än han.
Han lämnade en kommentar – jag svarade. Han lämnade en till – jag svarade.
Det kunde ha slutat där… om inte du hade lagt din jävla näsa i blöt – IGEN!
Jag tänker inte ens bemöda mig att svara på allt du skrev i din kommentar, känns som om jag gjort det hundra gånger innan men du verkar ha problem med att förstå.

SLUTA – BÄGGE TVÅ.
SLUTA, SLUTA, SLUTA.

Ni snackar om att lägga tjafs åt sidan, sluta röra runt i grytan genom att kommentera min blogg. Ge fan i att läsa den då! Ni snackar om att sköta det snyggt – är det snyggt att ta sånt i kommentarsfält i en blogg på internet?  Och ibland med fejk namn och fejk mails, Martin?! SKÄRP DIG!

Merlyn, vet du, Martin och jag har redan börjat detta via familjerätten – punkt slut. Håll dig på din plats: utanför.
Martin – fortsätt ta detta via familjerätten. Du hade möjlighet att sköta det smidigare & snabbare men du ville inte det. So mote it be.

Nu förväntar jag mig att ni har några samarbetande hjärnceller och förstår vad jag skriver nu: Ni behöver inte kommentera i min blogg längre. Ni behöver inte ens kontakta mig överhuvudtaget. I synnerhet inte Merlyn.
Martin – det är familjerätten du ska kontakta: inte mig.

 

Har jag varit klar tillräckligt nu?

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

17 tankar om “STFU, ffs!”