”stjärnbarn” och ”ljusarbetare”

Nu är jag där igen. Nu  befinner jag mig just där när jag känner mig åter igen överväldigad av någon annans, för mig främmande människas – kommentar, tanke och/eller påstående.
Jag får stadigvarande regelbundna mail och dylikt av människor, som jag skrev om häromdagen (Läs inlägget här) och fick nyligen mail från ännu en ny tjej.

I det första mailet skrev hon i slutet: ”Har du förresten hört talas om fenomenet Stjärnbarn eller ljusarbetare? ”

Jag svarade som det var, att jag inte vet vad det är.

I mailet tillbaka skrev hon: ”Jag vet inte hur din inställning är till övernaturliga fenomen men ett stjärnbarn eller ljusarbetare sägs vara sända till jorden för att sprida ljus och på ett eller annat sätt göra jordelivet bättre. De har ofta speciella ögon, har ofta talanger inom ovanliga eller avancerade områden och har stor personlig karisma. De känner oxå ofta igen varandra. På http://www.ayena.onatima.se/indigo.htm finns en lista med kriterier, jag tror många hade stämt in på dig!”

Så jag gick till sidan och läste igenom och sitter här som ett frågetecken. Har ni hört talas om detta förr..?

UPPDATERAT:

Stjärnmänniskor

Stjärnmänniska är en stjärnsjäl inkarnerad i en människokropp. Stjärnmänniskor har valt att inkarneras i varelser på olika planeter. De för på detta sätt med sig kunskaper från olika planeter och blir ofta uppfinnare, forskare, ingenjörer m.m.
Stjärnmänniskor är känsliga, har en bra kontakt med andevärlden, är musikaliska, konstnärliga och kreativa. De är intelligenta och behöver ofta extra stimulans för att inte tröttna på skolarbetet. De behöver utmaningar för att vara intresserade. De är ju här för att lösa problem.
Stjärnmänniskor är här på jorden för att föra in godhet och vänlighet för att förhindra våld, ondska och krig. De finns ofta i bakgrunden, utan att märkas, för att hjälpa oss. De jobbar ofta inom service som kassabiträden, banktjänstemän, brevbärare m.m.
Stjärnmänniskors känslighet visar sig mest i form av healingförmåga och att använda händerna för att skapa. De är finns därför även ofta i yrken som frisör, byggnadsarbeten, trädgårdsarbeten, healing, massage m.m.

Stjärnmänniskor är vana vid att vara inkarnerade i fysiska varelser. De vet hur det fysiska livet fungerar och tycker inte det är betungande att betala räkningar och diska och laga mat. Det är ju en del av livet. Stjärnmänniskor har ofta en enkel lösning på alla problem som dyker upp.
Jorden är en våldsam planet och stjärnmänniskor tar illa vid sig av allt våld och ondska. De längtar ofta hem till sin egen planet och har en känsla av att de inte hör hemma på jorden.

Stjärnmänniskor kan verka annorlunda och ofta blir de mobbade som barn och kanske som vuxna också. Om deras föräldrar inte är stjärnmänniskor kan de känna sig utanför sin egen familj och tror kanske att de är adopterade.

De vill gärna hjälpa människor utan att bli tillfrågade men vill inte bli känslomässigt involverade och kan verka kyliga.
Dessa själars uppgift här på jorden är att föra in ny kunskap, nya idéer och hjälpa oss att se hur vi ska leva för att både vi själva och planeten ska må bra. De har ju erfarenheter med sig från andra planeter som kan hjälpa oss att utvecklas i rätt riktning. De är mångsysslare och stannar sällan inom ett yrke hela sitt liv, utan byter yrke flera gånger och kanske pendlar mellan olika yrken.

Du gillar kanske också...

12 svar

 1. Katarina skriver:

  ha ha, what bullshit!

 2. Anna skriver:

  Nä jag har aldrig hört talas om det förut.. men rätt intressant att läsa om tycker jag..

 3. MaddeMad skriver:

  D har jag aldrig hört förr. Hrm vet inte riktigt vad jag ska tro….

 4. Maria Malmgren skriver:

  hmmm … jag fick ett liknande mail…för ett tag sedan..;) .. men jag vet inte riktigt hur jag skall tolka det.. så jag funderar tills jag vet..;)

  Kul att det finns andra stjärnmänniskor på vår jord.;)

  kramar

 5. Bina skriver:

  Det låter som filmen ”Stardust”, skit bra film!!! Men om någon är en stjärnnänniska så är det du…

 6. Tale skriver:

  Never heard of this, don’t believe in it either….
  I think the description fits you quite well (don’t know if you long for another planet though…), but that is because you are an open, smart person with empathy and common sense. Not because you are a fantasy-being…

 7. Jessica skriver:

  Inte hört talas om

 8. White StarBear skriver:

  Ja, det känner jag till om stjärnbarn (starborn) och ljusvarelser eftersom jag fick veta av en att hon såg mitt horoskop för att hon såg ett stjärnlikt mönster då sade hon åt mig att jag är stjärnfödd, typ. Det visste jag inte om det då började jag fiska efter info om stjärnbarn/indigobarn. Det stämde helt riktigt på mig, nämligen egenskaper. *alien*

  Länkadress:
  http://www.sinnligkunskap.se/artiklar/starborn/starborn.htm

  Ni får läsa det och avgör det själv…

  Mvh

  White StarBear fr Norrland *studs*

 9. Cicky skriver:

  Så klart här finns Stjärnbarn (Star People). Jag tror på
  detta till 100 %. Brad Staiger har ju skrivit en bok
  om Star People. Det finns ju många olika namn på dessa
  utomjordiska själar. Lightworker, Walk-in, Wanderer,
  E.T. soul, Star seeds etc. Fler människor borde vakna
  upp och inse…Skit jag är ett Stjärnbarn. Jorden skall
  räddas nu, inte om hundra år.

 10. Evy S Anderson skriver:

  *rock* *clap* *cheer* *blomma* *studs* *kjerlek*
  Så fantastiskt att hitta denna sida och få utrymmet att säga:

  Har precis fått en andlig reading av Ingrid ”Pling” Olson. Jaq stjärnbarn och känner mig så priviligierad att tillhöra dessa. Mycket sorg har infunnit sig då människor sagt att jag är udda, känt utanförskap, höga krav från min familj etc. fick nu vägledning hur jag ska hantera mig själv och min energi. Tränar varje stund.

 11. kevin skriver:

  Hey, denna information är väldigt spännande, igår fick jag reda på att jag var ett såkallad stjärnbarn, jag började nu att söka på nätet för att läsa mera om stjärnbarn så hittade jag den här sidan.
  Stjärnbarn är färdigutvecklade andar som kommer ner till jorden för att hjälpa andra att utvecklas, ALLA kommer att bli stjärnbarn när dom är färdig utvecklade, jag vet inte hur långt du har kommit i din adliga tänk, men 2011-2012 så kommer jorden att komma in i den fjärde dimensionen, och just nu finns det otrloigt många stjärnbarn på jorden och det är just för att förbereda jorden och alla andra inför den nya förändringen…… Jag kan berätta hur mycket som helst om detta, men orkar inte skriva en hel bok om det här och nu ;). men vill du veta mera maila gjärna:)

 12. Madeleineslife skriver:

  Hej!
  Jag har fått massa svar på saker genom att läsa på om stjärnbarn & jag är en av dom. Har mycket tidigt i mitt liv kommit i kontakt med det andliga. Men det kommer mer & mer nu…
  Mycket intressant är det!

  Mvh Madeleine

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com