ante omnis mea familia

”stjärnbarn” och ”ljusarbetare”

Nu är jag där igen. Nu  befinner jag mig just där när jag känner mig åter igen överväldigad av någon annans, för mig främmande människas – kommentar, tanke och/eller påstående.
Jag får stadigvarande regelbundna mail och dylikt av människor, som jag skrev om häromdagen (Läs inlägget här) och fick nyligen mail från ännu en ny tjej.

I det första mailet skrev hon i slutet: ”Har du förresten hört talas om fenomenet Stjärnbarn eller ljusarbetare? ”

Jag svarade som det var, att jag inte vet vad det är.

I mailet tillbaka skrev hon: ”Jag vet inte hur din inställning är till övernaturliga fenomen men ett stjärnbarn eller ljusarbetare sägs vara sända till jorden för att sprida ljus och på ett eller annat sätt göra jordelivet bättre. De har ofta speciella ögon, har ofta talanger inom ovanliga eller avancerade områden och har stor personlig karisma. De känner oxå ofta igen varandra. På http://www.ayena.onatima.se/indigo.htm finns en lista med kriterier, jag tror många hade stämt in på dig!”

Så jag gick till sidan och läste igenom och sitter här som ett frågetecken. Har ni hört talas om detta förr..?

UPPDATERAT:

Stjärnmänniskor

Stjärnmänniska är en stjärnsjäl inkarnerad i en människokropp. Stjärnmänniskor har valt att inkarneras i varelser på olika planeter. De för på detta sätt med sig kunskaper från olika planeter och blir ofta uppfinnare, forskare, ingenjörer m.m.
Stjärnmänniskor är känsliga, har en bra kontakt med andevärlden, är musikaliska, konstnärliga och kreativa. De är intelligenta och behöver ofta extra stimulans för att inte tröttna på skolarbetet. De behöver utmaningar för att vara intresserade. De är ju här för att lösa problem.
Stjärnmänniskor är här på jorden för att föra in godhet och vänlighet för att förhindra våld, ondska och krig. De finns ofta i bakgrunden, utan att märkas, för att hjälpa oss. De jobbar ofta inom service som kassabiträden, banktjänstemän, brevbärare m.m.
Stjärnmänniskors känslighet visar sig mest i form av healingförmåga och att använda händerna för att skapa. De är finns därför även ofta i yrken som frisör, byggnadsarbeten, trädgårdsarbeten, healing, massage m.m.

Stjärnmänniskor är vana vid att vara inkarnerade i fysiska varelser. De vet hur det fysiska livet fungerar och tycker inte det är betungande att betala räkningar och diska och laga mat. Det är ju en del av livet. Stjärnmänniskor har ofta en enkel lösning på alla problem som dyker upp.
Jorden är en våldsam planet och stjärnmänniskor tar illa vid sig av allt våld och ondska. De längtar ofta hem till sin egen planet och har en känsla av att de inte hör hemma på jorden.

Stjärnmänniskor kan verka annorlunda och ofta blir de mobbade som barn och kanske som vuxna också. Om deras föräldrar inte är stjärnmänniskor kan de känna sig utanför sin egen familj och tror kanske att de är adopterade.

De vill gärna hjälpa människor utan att bli tillfrågade men vill inte bli känslomässigt involverade och kan verka kyliga.
Dessa själars uppgift här på jorden är att föra in ny kunskap, nya idéer och hjälpa oss att se hur vi ska leva för att både vi själva och planeten ska må bra. De har ju erfarenheter med sig från andra planeter som kan hjälpa oss att utvecklas i rätt riktning. De är mångsysslare och stannar sällan inom ett yrke hela sitt liv, utan byter yrke flera gånger och kanske pendlar mellan olika yrken.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

12 tankar om “”stjärnbarn” och ”ljusarbetare””

%d bloggare gillar detta: