Stökigt? No shit!

Det blev en bra dag igår i alla fall. Den började med städning. Jag minns en gång när jag tittade igenom MansonDusts bilder på bilddagboken och hon hade lagt upp en bild på hennes barns rum. Där låg någon enstaka leksak på golvet som hon fick lite panik över och jag skrattade gott för mig själv. Om det är det enda hon dras med, lyckans ost. Hon har inte sett mina barns rum när de verkligen sätter igång. Så jag beslöt mig för att ta bild på pojkarnas rum nästa gång de vänder upp och ner på det och jag tänker visa er hur det oftast ser ut. För när mina barn leker så gör de det med råge och de sparar inte på något..! Allt ska fram, leksakstunnor ska vändas på tills man helst inte ser en ledig golvyta. Till och med sängarna flyttas..!

FÖRE och EFTER

<KENOX S630 / Samsung S630> <KENOX S630 / Samsung S630>

 <KENOX S630 / Samsung S630> <KENOX S630 / Samsung S630>

Så där har du, MansonDust. Detta är vad jag får panik över haha.

 

<KENOX S630 / Samsung S630> <KENOX S630 / Samsung S630> Dizzy och hennes karl och son kom över igår och det var hur mysigt som helst. Mina söner som törstar efter manlig uppmärksamhet bröstade upp sig som små kacklande tuppar efter Oskar och han fick inte <KENOX S630 / Samsung S630> <KENOX S630 / Samsung S630> många lugna stunder under deras besök. Jag gjorde pannkakor som vi fikade i vardagsrummet och vi satt mest och bara tog det lugnt. Regnet öste ner utanför och jag hade mysfaktor i lägenheten som alltid annars med levande ljus. Jag uppskattar dessa tillfällen när jag får träffa mina vänner och särskilt som mina barn trivs med sällskapet med. Innan de gick hem körde jag trimmern över både Oskars huvud och lille Neo som behövde en ny look.

Mot kvällen blev jag sugen på något gott så jag och pojkarna gick ner till ICA där de fick bl.a varsin spindelmannen tidning. I detta numret fick man med en pistol med någon skumboll som satt fast på ett snöre. En kul grej. Laaitis höll i en timme innan han slet sönder den. Vilda kidz, ja.

I morse bytte pojkarna örhänge. Phini har bytt två gånger innan men Laaiti har inte vågatoch jag har inte pressat honom iheller men idag ville han byta och blev så stolt över den lilla döskallen han nu har i örat, som jag köpte till dem på jobb. Phint!

<KENOX S630 / Samsung S630> <KENOX S630 / Samsung S630> <KENOX S630 / Samsung S630>

Allt i allt var det döskallar som regerade idag på Laaiti. Byxorna, strumporna och nu i öronen.

<KENOX S630 / Samsung S630>

Du gillar kanske också...

13 svar

 1. Sarah skriver:

  Haha…dina pojkars rum ser ut som min dotters,
  fast frågan är om inte hennes är värre trots allt. *S*

 2. AnnLouise skriver:

  Aaaaa Madde.. Jag vill oxå ha ett sådant öronhänge =) Dock inte till mig själv utan till min ”styvis” gosse.. Kan vi inte vara lite opraktiska o jätte jobbiga, så att du skickar ett sådant till mig om jag kastar in kossingar till dig på ditt konto.. Jajajaja, jag bor 4 mil från malmö men jag e ju aaaaaldrig där :( Hojta till på mejel om du kan/vill/orkar =)

 3. Therese Anerland skriver:

  He he jag kan förstå att du får panik över deras rum, ser ju ut som en bomb har gått av. *love*
  Jätte coolt örhänge.

 4. ninna skriver:

  hehe tänk sådär ser min dotters rum ut med när hon väl varit i farten och man inte påpekat att on faktiskt själv får röja upp skiten…men det är sällan hon lyssnar med det örat ändå *tihi*

  Det är bara att inse, ens barn har för mycket saker när dom bara kastar dom omrking sig för visst kan man inte sitta och leka i den röran eller?? *vetej*

  coolt örhänge *clap*

 5. susanne skriver:

  åh sånna örhängen har jag också! fast jag brukar ha min döskalle i näsan =)
  (alltså jag brukar inte pilla in örhängen i näsan, jag har hål där menade jag…) hehe

 6. Nilla skriver:

  Sällan/Aldrig är mina barns rum upp o ner..Jag får krupp av röriga rum så kvittar det vilket rum det är.Var sak på sin plats=)

 7. MansonDust skriver:

  Tro mig, mina barns rum ser stökigare ut IRL än på bild. Och självklart blir allt liiiite jobbigare när man har foglossning from hell & inte kan böja sig för att plocka upp osv. Believe meeeee, deras rum har sett ut sådär också. ;)

 8. patruska skriver:

  haha sånna örhänge har jag med

 9. faster anka skriver:

  maddis vet du ibland leker barnen sopstation och det med råge ibland tar det 1 timme för barnen att städa upp på dagis.man blir halvt tokig i hjärnkontoret men samtidigt får man även städat undan sååååååån shit man inte skall ha framme.ha d goot kramar faster ANKAN

 10. Jasas skriver:

  Ja jäklar, bra jobbat – med rummen! Gott med pannkakor.. men jag kan inte steka själv. Det går bara inte :(

 11. lotta skriver:

  Haha gutt med ungar..:)

 12. Insanity skriver:

  Sådär ser det ut dagligen i mina kids rum också :S

 13. Anna skriver:

  haha.. lite stökigt kanske… Men gud vilket coolt örhänge *rock*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com