ante omnis mea familia

Surt är egentligen inte SURT

Jag har faktiskt inte köpt ett enda bröd sen jag fick bakmaskinen av Magnus. Nu är det bara hemmabak som gäller.

Brukar ni baka bröd? Har ni några tips eller extra bra recept att dela med er av?
Jag testar mig fram. Massa måfåbröd som faktiskt blir jävla bra. Det senaste brödet jag skrev om blev jävligt gott. Till och med PAPPA tyckte om det – då är det stort, liksom. Ingen är mer kräsen än min pappa..

Idag var Emma här och drack latte med mig. Det var alldeles för länge sedan vi umgicks. Vi gick till Ica och handlade tillsammans och det var mysigt med sällskapet.

Sen var det utvecklingssamtal på skolan, för Laaiti. En typ av ”inskolningssamtal” där föräldern kan berätta lite om barnet. Just i Laaiti’s fall tyckte jag det kändes extra bra. Så de förstår ett och annat när det gäller min älskade energiska son..

På lördag flyttar Magnus till Staffanstorp. Han flyttar in i min & Waynes första gemensamma lägenhet. Otippat värre, han stod inte i kö på lägenhet och det var en hel del andra som var på visning. Jag var säker på att han inte skulle få den och det känns läskigt att han ska flytta in i just den lägenheten.. Många minnen för mig.
Ska bli intressant att se hur det känns på lördag..

55.64741713.202486

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Surt är egentligen inte SURT”