ante omnis mea familia

Svar från Hemglass!

Hemglass är tråkiga. Så tråkigt att få ett sådant tråkigt affärsmässigt mail. Det ska tydligen vara proffesionellt. Ingen humor alls, Hemglass.

Reklamera? Var är mitt erbjudande om en fantastisk kompensation – jag som den mest trogna och lojala kunden? En resa för sveda och värk till en solig ö, hade jag i hemlighet hoppats på. Inser de inte hur värdefull jag är – hur mycket glass vi köper? Utan mig går de säkert i konkurs!

Men ja, tråkiga Hemglass. Jag reklamerade. Fyllde i adress & sånt. Hoppas ni skickar en fin present på posten. Om ingen resa så den där jävla badbollen ni ger ut gratis i bilarna.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Svar från Hemglass!”

%d bloggare gillar detta: