Sveriges Bästa Bloggare

Min morgon började faktiskt bra. När jag klev ur min varma mjuka säng i morse sov Phini fortfarande men Laaiti följde med mig ut i köket där jag satte i gång min förberedda kaffekokare, förberedde varm choklad till pojkarna och varsin macka med saltrulle. Laaiti gick in för att väclka Phini, som redan hade vaknat och kröp ut i köket på alla fyra – han var en katt! Klockan 07.00 på morgonen var han en katt. Var i helvete får de den energin ifrån?   De är lite knäppa, de där pojkarna. Det gick bra att lämna dem och jag fick gå raka vägen till bussen och ta mig till jobb, jag öppnade ju idag. Och idag va det inte lika tråkigt för att idag hade vi fler kunder och saker att göra. Min första bokning var en DA (Dermal Anchor) som gick alldeles utmärkt och under dagen fick jag några droppisar och tog min andra bokningar.

Sveriges Bästa Bloggare hos Rix FM

Jag fick ett sms av Louise som frågade om hon fick lov att nominera min blogg på RIX FM’s bloggtävling. Jag visste inte att de hade en sådan tävling men såklart får hon lov att nominera mig. Jag nämnde det för Cindy och även hon har redan tidigare nominerat mig, utan att ens berätta det för mig och det gjorde mig glad. Vill du också nominera någon till Sveriges Bästa Bloggare? Klicka här.

25% rabatt hos Nis!

Min tatuerare Nis kom förbi studion idag. Jag har inte varit hos hoom på ett tag eftersom jag har jobbat så mycket och helt enkelt inte haft tid. Men jag har ju stora planer så han ligger på min ”to do” lista. Haha, tolka det som ni vill. För övrigt vill jag nämna att han nu lämnar 25% rabatt på presentkort och tattoos i december så PASSA PÅ! Om inte til dig själv så vore det en perfekt julklapp till någon kär – pressentkort på en tatuering. Om du vill komma i kontakt med Nis går det bra att maila honom nis@nemoart.net.

Nu är kvällen kommen och pojkarna sover skönt i sina varma sängar och jag har nyss tagit hand om disken, hämtat smutskläder från tre olika rum som mina söner slängt vilt omkring sig och plockat undan, vattnat blommorna som såg utsvultna ut, Nu är maskinen tvätt färdig och den ska hängas upp efter att jag har vikt och lagt undan den rena torra tvätten. Klockan är 21.22 och jag vill egentligen bara gå och lägga mig.. Dagar som denna är dagar jag drömmer om en sambo, En sambo som hjälper mig med en del av detta hushållsarbete och som pussar mig på pannan, håller om mig och talar om för mig at jag är bra, att jag är vacker, att jag varit duktig. Som masserar mina axlar, lägger en filt över mina ben och pussar min nacke när jqg diskar.  Det vore väl bra att ha..

Du gillar kanske också...

9 svar

 1. LillaStoraJag skriver:

  Hihi, jag nominerade dig för flera veckor sedan :) Kram

 2. Sarah skriver:

  Om du hittar en sån sambo, let me know where,
  för de är fan sällsynta!!
  Min gubbe är mer slarvig än min blivande treåring..

 3. Therese Anerland skriver:

  Sambo är bra att ha. Vi delar på allt hemma. Och det är jävligt skönt.

 4. Me skriver:

  *s* Jag som hörde detta på radion idag tänkte direkt på dig.. Har nu nominerat dig! Min motivation är förljande
  ”För att denna fulländade kvinna ger ut av sig själv, sina tankar och känslor utan omsvep. En brutta med mycket skinn på näsan som är en förebild för både mig och många fler. Personlig och utlämnande utan att för den sakens skull gå över gränsen och lämna ut sina barn, nära eller kära. Mycket stilfull, snygg layout med många timmar bakom. Maddis är en klar vinnare!”

  Massa kramar M *cheer*

 5. Andie skriver:

  Va roligt att du blivit nominerad av så många till Rix FMs bloggtävling. Jag ska nominera dig när jag skrivit klart kommentaren!

 6. Thina skriver:

  För att tjata lite…har du börjat göra dermal nu? Så jag kan komma å få det gjort å så??
  Jag vet jag är lite otålig… *note*

  Säg till så kommer jag och bokar in mig bara!

 7. TuffLoysan skriver:

  Lite lustigt.. jag hörde om den där tävlingen på RIX för ett tag sedan, och tänkte direkt på dig. Men det blev aldrig av att jag gick in och kikade på deras sida. Å nu läste jag att du blivit nominerad av en Louise. Hahah..

 8. Marie skriver:

  Nominerat dig :D Hoppas du vinner :)

 9. Me skriver:

  *undrar vad det är för kort under min förra kommentar för inte e det jag*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com