Syskonkärlek – Sparsam men ljuvlig AKA Twilight Zone.

Välkommen till Twilight Zone.
Av nån bisarr jävla anledning så är mina barn jävligt snälla och mysiga ikväll. Efter en massa tjafs med Laaiti vid middagen hos mina föräldrar fick han gå utan middag då han totalvägrade att äta. Så han blev utan chips ikväll (ja, chips två kvällar på raken, så stäm mig) och blev ledsen för det. Taskigt läge, jag varnade honom – ingen middag = inga chips.
När klockan närmade sig 21 sa han att han var hungrig och fick en macka. Phini satt hos kaeli på golvet och var så snäll mot henne. När hon la sig ner lyfte han upp henne för att han tror det är trevligare för henne. Han satte igång hennes speldosa åt henne.
”Jag blir så glad när du är snäll mot dina syskon. Även Laaiti” sa jag till honom.
Laaiti ville ha mer macka och Phini sprang genast ut i köket och bredde en macka åt honom. Och sa att Laaiti kunde få all den sista läsken så dricker han juice istället. Sen matade han katten med och gav henne nytt vatten.
”Mamma, varför är ni så snälla mot mig” undrade laaiti när han klunkat i sig varm läsk.
”För att vi älskar dig ju” svarade jag och klappade hans lilla huvud när han la sig tvärs över mitt knä.

Se. De KAN ju. Dessa minuterna av syskonomtanke och kärlek kommer jag leva länge på.
Phini gick nyss iväg för att hämta en saga till Kaeli och viker inte från systers sida. Syskonkärlek. Sparsam men ljuvlig.

Du gillar kanske också...

1 svar

 1. malin skriver:

  Vi brukar också ha fredagsmys med chips, vilket resulterar i att de blir 2 dagar på raken.
  Om man själv sitter och äter chips/godis på en fredag så kan inte jag neka min son.
  Men alla är vi olika, men jag tror att många använder sig av helggodis än lördagsgodis nu för tiden? Eller har jag fel?

  Vad härligt att dom hade en kväll och var snälla mot varandra. Ta vara på stunderna =)
  /Malin

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com