Syskonkärlek!

320245_10150428285805550_613050549_10761652_2596037_n[1]

Syskonkärlek <3
Dessa killarna tar så jävla bra hand om sin syster. Det gör mig så varm och full av kärlek!
Jag har haft två riktigt mysiga kvällar med mina ungar. Igår var det “Happy Feet” och mys och ikväll introducerade jag dem till mina gamla favvisar när jag var liten, både “Den lilla sjöjungfrun” och “Skönheten och odjuret”. Jag trodde de skulle spy över chickflicks men de har ju såklart sett dessa innan (det har jag glömt). Vi har haft sjukt mysigt bredvid varann i soffan med filtar och gott & filmer. Den enda som vantrivits är ju Kaeli som återigen krålar och vrålar och vrider sig av smärta. Jag fick plocka upp henne tre, fyra gånger alldeles panikslagen men till slut kom hon till ro, efter lite bedövande Alvedon och glass för att kyla ner gommen.
Jag vill inte vara nån annanstans än just här. Det är här jag hör hemma och här jag mår som absolut allra bäst. Jag behöver ingen annan, jag behöver ingenting mer – än just detta. Och detta kan ingen ta ifrån mig. Det kvittar hur många jävla “kompisar” som väljer att gå, hur många av släkten som hatar mig – det betyder ingenting för mig. För jag har det bästa <3

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Emelie skriver:

    Skönheten och odjuret är en av mina, genom tiderna, favoritfilmer! Jag bölar som nog värre än Kaeli när jag ser den. Får klump i halsen bara av att tänka på den.. Åh så bra :heart:

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.