Tack för alla gåvor och uppmärksamhet

Det var visst en bigger deal för människor i min omgivning, än vad jag trodde. Tänk att människor bryr sig så mycket att jag har fått Kaeli. Jag blir helt varm i kroppen när jag ser mig omkring runt människorna i mitt liv och hur glada andra är för min skull och hur nyfikna alla är på lilla nyfödda flickebarnet. Hur jag överöses med uppmärksamhet och kärlek och gåvor. För så var det faktiskt inte med nån av pojkarna. Jag och Wayne levde i en egen liten bubbla och jag hade avskärmat mig från de flesta i mitt liv. Så när vi kom hem med Phini, och Laaiti med för den delen, var det inga vänner som kom på besök, inga gåvor, knappt några gratulationer. Men allt är annorlunda nu. Mitt liv är så annorlunda. Jag lever inte i den instängda bubblan längre utan har verkligen lyckats att bygga ett stort omfång av ett socialt nyttigt nät. Jag har gjort mig hörd och sedd och fått nya vänner och fångat tillbaka en del gamla vänner och mitt förhållande till min familj är starkare än nånsin.

Samma dag hon föddes överöstes vi med fler gratulationer än jag någonsin kunde föreställa mig. Första gången jag loggade in på FB efter hennes ankomst, en timme senare, hade jag 97 nya händelser med gratulationer. Timmen därpå hade jag omkring 80 nya händelser. Timmen därpå var det över 90 igen och så fortsatte det.
Björn såg Kaeli på förlossningen.
Lotta kom för att pussas med henne nån timme senare. Sen Emma. Och så har det varit sedan dess. Alla har varit så lyckliga för mig och med mig och alla har velat träffa henne, hålla henne, pussa henne och bara snusa på henne. Vänner och bekanta släpper vad de har för hand bara för att få titta på henne. Och jag blir varm i hela kroppen.

Sen har vi mina trogna, underbara bloggläsare som visat sin omtanke och skickat presenter till Kaeli. Människor som inte ens träffat mig i verkligheten.
En av mina läsare mötte upp min mamma utanför patienthotellet ochlämnade en gåva – en ljuvlig nalle med ett kort och två dubbelnougat. Jag blev helt överväldigad, och min mamma med. Dagen efter låg den en gåva i brevlådan från Tina på
http://alskadebarn.se som hade skickat den tredje kärleksringen som jag ju naturligtvis redan planerat att beställa, men hann inte..
Patruska skickade en ljuvlig Lundmyr klänning till Kaeli och den föll mig direkt i smaken, som ni förstår. Igårkväll kom Kim, Nicke och deras barn hit och hälsade på och hade med sig gåvor. Jag hade smsat henne och frågat om hon hade en bättre pump än det röret jag kämpat med och när de kom hit hade de med sig en ny MAM pump som de köpt till mig tillsammans med Kims mamma. Och tre snygga bodies till Kaeli.
Vilka generösa gåvor jag/vi fått av alla.
Jag blir överväldigad.

image  image

image  image

Min tacksamhet är enorm!

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. mimmi skriver:

  Inte så konstigt tycker jag! Hur kan man INTE tycka om dig? Kram och glad midsommar!

 2. Tina Wedin skriver:

  Så var det för oss också när vi kom hem med Tidus, inte en enda vän hörde av sig eller kom förbi för att se vår son, presenter är väl skitsamma det är ju inte det det handlar om, att få en massa paket..men de man mer eller mindre räknade med hörde inte ens av sig..det sårar väldigt mycket.

  Det är snart 2 år sedan och de så kallade vännerna finns inte med i vår bekantskap längre.

  Du verkar må så mycket bättre än på länge och det är så härligt att se :smile:

 3. netscape skriver:

  Jag tror att människor som egentligen bryr sig om dig, dina barn,ditt öde är oändligt många. Man imponeras, inspireras och bara älskar att följa dig, då du är sååå starkoavsett om du själv bestämt dig för det eller om situationen tvingat dig till det.
  Fast jag aldrig träffat dig, så blöder mitt hjärta var gång du såras. Vid varje lyckostund blir jag tårögd & stolt………
  Trevlig midsommar på er alla 4!

 4. läsare skriver:

  grattis till bebben :) hoppas hon växer upp och blir lika guda söt som pojkarna dina :)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com