Tack Madde, Charlotte och Lotta

Jag vill ta tillfället i akt att tacka Lotta för vår ganska långa smschatt igår.Jag vill passa på att tacka Madde för den enorma förståelse hon känner och jag vill tacka Charlotte för hennes lyssnande öraon.

hjarta Det finns vissa saker i mitt liv som är väldigt jobbigt för mig – jobbigt att leva med och jobbigt att prata om. Det är faktiskt så, att vissa saker kan man inte prata med alla om, alla förstår inte. Madde, Charlotte och Lotta är de som jag vet att jag kan öppna upp mig för om vissa saker. De har en förståelse som inte alla har. De är väldigt olika varandra, de ger olika råd men de har det gemensamt att de inte dömer mig – de lyssnar och förstår faktiskt. De har alla, på olika sätt, suttit i samma sits som jag gör. Ofta förstår de saker som inte jag förstår och försäkrar mig i mina osäkra stunder att vissa saker bara är som de är och att det är okay. Jag behöver höra det ibland, jag behöver den bekräftelsen ibland.

Tack till er – Madde, Charlotte och Lotta.
Utan er hade saker och ting i mitt liv varit svårare.
Jag älskar Er!

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. MansonDust skriver:

  Woho, nu é du etta på bloggtoppen. :)

 2. Anna skriver:

  visst är det underbart när man har några vänner som man verkligen kan säga ALLT till… Man ska va glad när man hittar dom

 3. Jessica skriver:

  skönt med vänner

 4. Lotta skriver:

  Tackar för det… love lo

 5. Hanna skriver:

  Det är skönt när man finner sådana vänner.
  Glad för din skull och sött inlägg :D

 6. Thomas skriver:

  Bättre några få bra vänner än många dåliga brukar jag säga.

 7. MaddeMad skriver:

  …och jag äLskar dig… MASSOR!!!

 8. Falått skriver:

  lyssnar alltid .. älskar dig oxå i massor .. puss på dig

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com