Tah-daaaaah! Blondie ;)

Sådärja, då är denna dagen över. Well, nästan i alla fall. Körlektionen gick bra, vi växlade, övade parkering och backa runt hörn. Jag fattar principen haha. Hon sa till mig att det var min sista lektion som ingick i det paketet jag köpte och jag fattade inte riktigt för att receptionisten hade ju bokat in fler och även påpekat att där var typ 2 lektioner kvar som vi inte bokade in. Det slog mig senare att hon bokat in dubbel lektioner och därav var mina lektioner slut.. hon måste räknat en dubbel som en enkel. Fan också.

Jag och Omar tog samma buss hem och gick hem till mig. Jag satte p0å kaffe och kan hade med sig arraksbullar till fika och hade faktiskt köpt ett stort påskägg till mina pojkar! Vilken underbar gest. Vi satte igång och började bleka, pojkarna kom hit med min mamma och Dizzy och hennes son kom också förbi en sväng. Efter blekningen limmad ehan fast extensions i liggen, klippte och trixa innan vi körde i en flaska stargazer som tog nästan allt det gula. Det blev mycket bättre än vad jag hade förväntat mig…! Nu är jag blond som satan!

 

<KENOX S630 / Samsung S630>         M1 

    Före, svart                                Efter 1:a blekningen

M1         <KENOX S630 / Samsung S630>

Efter 2:eblekningen                        3:e blek, extensions & Stargazer

Och nacken.. 
nacken gör under med tatueringen..!!

<KENOX S630 / Samsung S630> 

… och lite silver schampoo däremellan ;)
Och allt detta med några dagars mellanrum!

Du gillar kanske också...

13 svar

 1. Milippa skriver:

  Mycket mycket mycket snyggt. Passar jättebra. *clap*

 2. MaddeMad skriver:

  FAAAAAAAN va snyggt! :D

 3. Sarah skriver:

  Gillade luggen skarpt, men är fortfarande osäker på färgen, kan man få se en oredigerad bild framifrån?

 4. Jättesnyggt! Vilken häftig idé! *clap*

 5. Andie skriver:

  *cheer* Råsnyggt blev det! Jag gillar extensions i luggen. Riktigt riktigt coolt! *wow*

 6. Tina skriver:

  ja säget som alla andra, det blev skitsnyggt. Tycker du påminner om en alv… :)

  /Tina

 7. Bara jag skriver:

  Hmmm Nåja jagvänjer mig väl kanske. Håller inte med dom ovanför för snyggt e det fan inte…. Snygg frisyr men färgen.. Nej tack..

  Tur jag älskar dig ändå och att du älskar mig.. *harrt*

 8. TuffLoysan skriver:

  Super duper snyggt alltså!!

 9. Jasas.se skriver:

  Tar nog lite tid att vänja sig, för min del :)

 10. veronica skriver:

  Måste ju säga att det blev skit snyggt=) Är aningens sotis, vill också vara blond!!!! Men mitt vatten gör håret grönt så det är inte så väldigt snyggt :(

 11. Linda skriver:

  Oj jäklar, bara 3 blekningar? Jag har blont nu, och mitt hår tog… 7 omgångar blekning och 3 färgningar med blond färg, för att få det blont. Och då är det inte ens ljusblont utan guldblont. Iofs den färgen jag ville ha, men ändå. Grymt snyggt!

  (behöver jag påpeka att de 120 slingorna extensions jag bränt fast med keratinvax nu för att jag bränt av mig håret, är i bra mkt bättre kvalité än mitt eget hår?)

 12. Therese.A skriver:

  Det är skit snyggt *kjerlek*
  Bara tre blekningar?

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.