ante omnis mea familia

Tah-daaaaah! Blondie ;)

Sådärja, då är denna dagen över. Well, nästan i alla fall. Körlektionen gick bra, vi växlade, övade parkering och backa runt hörn. Jag fattar principen haha. Hon sa till mig att det var min sista lektion som ingick i det paketet jag köpte och jag fattade inte riktigt för att receptionisten hade ju bokat in fler och även påpekat att där var typ 2 lektioner kvar som vi inte bokade in. Det slog mig senare att hon bokat in dubbel lektioner och därav var mina lektioner slut.. hon måste räknat en dubbel som en enkel. Fan också.

Jag och Omar tog samma buss hem och gick hem till mig. Jag satte p0å kaffe och kan hade med sig arraksbullar till fika och hade faktiskt köpt ett stort påskägg till mina pojkar! Vilken underbar gest. Vi satte igång och började bleka, pojkarna kom hit med min mamma och Dizzy och hennes son kom också förbi en sväng. Efter blekningen limmad ehan fast extensions i liggen, klippte och trixa innan vi körde i en flaska stargazer som tog nästan allt det gula. Det blev mycket bättre än vad jag hade förväntat mig…! Nu är jag blond som satan!

 

<KENOX S630  / Samsung S630>         M1 

    Före, svart                                Efter 1:a blekningen

M1         <KENOX S630  / Samsung S630>

Efter 2:eblekningen                        3:e blek, extensions & Stargazer

Och nacken.. 
nacken gör under med tatueringen..!!

<KENOX S630  / Samsung S630> 

… och lite silver schampoo däremellan ;)
Och allt detta med några dagars mellanrum!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

13 tankar om “Tah-daaaaah! Blondie ;)”

%d bloggare gillar detta: