Tell me girl, did you feel special too…?

Jag kan undra emellanåt, om det är systematiskt. Om det var planerat, eller om det bara funkade så pass bra den första gången, just i början, vilket är anledningen till att de upprepar exakt samma mönster. Vissa män är inte så värst… kreativa. Jag minns att jag bad M flera gånger att inte kalla mig “trollis” – för det kallade han ju sitt ex. Så han fick komma på nya gulliga nicknames (bland annat hottentott) till mig och jag är nog ganska säker på att jag var inte den första han kallat det och definitivt inte den sista heller.
Jag har både sett och upplevt samma beteende förr och det är lite skrämmande hur vissa killar kan ha så lätt för att nästla in sig. Att bedra sig in i en kvinnas liv, och snärja henne med en charmerande romantisk lögn. Åh som vi älskar det. Som vi älskar den uppmärksamheten vi får, blommorna och alla de ljuva kärleksorden som vi längtat efter och hoppats på. Vi romantiska kvinnor som bara vill ha någon att älska och som avgudar oss tillbaka.. som säger det där magiska “Jag har aldrig känt såhär förut..” och “jag älskar dig, jag svär jag kommer alltid vara trogen”.
Och vi tror på det. Varför? För att vi vill. Inte för att det är sant, utan för att vi vill så gärna tro det. Vi vill ha drömmen.

Och sen ser man ett mönster. Jag såg det ganska omedelbart med Dickhead #1 och faktiskt även med Dickhead #2. Hur de tar det som var bra och det som funkade med sitt ex (mig) och överför det till en ny kvinna.
DH1 (aka W) skulle plötsligt med detsamma öppna studio tillsammans med nya tjejen, som hade varit vår gemensamma dröm, han skulle plötsligt utbilda henne till piercare, som ju är mitt yrke, hon skulle vara mamma till hans barn osv. Alla våra drömmar, det som vi hade, gav han till henne. Samma, samma.
special Och DH2 (aka M) gjorde samma sak. Nästlade in sig fort som fan, blev tillsammans på två röda och (förmodligen i stortsett bor hos henne efter en snyft historia om att han inte har nånstans att bo) friade omedelbums när man knappt varit tillsammans nån vecka. Jag skämtade om ett bröllop den 9/9/9 och han slog slag i saken genom att fria till mig 3 gånger, både med blommor och ring och ner på knä och hela kittet. “Jag har aldrig gått ner på knä för någon.. men någonting hos dig…”. Så lät det. Och “Vi hör ihop”. Och nyckeln till hans handklovor som han gav mig att bära i ett halsband. Han upprepar historien, han med. Så speciell var jag – så speciell är hans nya. Jag kan bara spekulera i vilket halsband hon kan tänks bära just nu? För det är så de gör, det är så det går till.
Huruvida jag var den första och som han upprepar vet jag inte. Han kanske tyckte att det vi hade faktiskt var speciellt och vill uppleva det igen med sin nya tjej? What’s next, ska han föreslå att de skaffar barn tillsammans?
Men then again, det kanske bara är jag som inte nöjer mig med att vara ett andrahandsval för att det inte funkade för honom tidigare? Jag kanske är löjlig som faktiskt vill vara min mans “the one and only” och uppelva nya saker tillsammans, få något han inte redan gett andra kvinnor. Det kanske inte är en big deal för andra kvinnor men för mig.. well.
Han kanske har kört samma historia innan? Vem vet. Skulle inte förvåna mig alls.. För några av hans vänner vet men de tiger som muren. De säger ingenting. Men de vet mer än vad de vill få det att framstå. De kallar det nog ett brödraskap, jag kallar det höjden av falskhet att inte kunna stå för god moral utan sitter och håller god min och ljuger i takt med sin kompis. Jag vet.

Min fråga här är enkel.
Är det ett systematiskt och planerat  beteende eller “råkar” det bara bli såhär?

För jo vi har hört talas om sol och vårare (Sol-och-vårande, informellt uttryck för en typ av lurendrejeri där förövaren låter sig och offret ingå i en kärleksrelation, med baktanken att ta pengar eller andra saker av värde.) – men det finns nog män som gör exakt samma sak utan att försöka svindla till sig pengar, utan kanske mat och husrum och ett enkelt leverne där man inte behöver försörja varken sig själv eller någon annan. Det enda M kom undan med här var månaders gratis husrum och mat som han inte velat betala för och de ca 500 kronor han stal ur mina och barnens sparbössa.. Han blev inte rik direkt. Men om man räknar ut alla år av underhåll han kommer betala framöver så är vi nog ganska kvitt, eller hur.

Vi kvinnor som sitter här efteråt känner oss både lurade och dumma. Att vi gick på den lätta! Men jag vill inte kalla mig lättlurad. Jag är en förbannat smart kvinna, som råkade tappa garden och tillät mig själv. Jag råkade bli kär i helt fel karl. Och jag önskar att någon hade varnat mig – för det fanns de som visste mer än mig men valde att hålla käften. I efterhand får man höra “Ja jag visste att han ljuger som fan och att han ljög för det men ville du skulle upptäcka det själv”. Smart. Schysst. Ge mig inte valalternativ. Låt mig förblindas helt. Tänk inte på att att jag har barn som jag kanske inte velat utsätta för en risk, Som du kunde styrt undan bara genom att tala om det du vet. Din dumme kossa.

Det var dagens tanke som jag inte hinner utveckla mer än så.
Jobb kallar.

Du gillar kanske också...

23 svar

 1. Merlyn skriver:

  Hej Madeleine..

  Sitter just nu här med Martin och läser din blogg, ngt av den iallafall och som jag ser det så behöver du få lite svar och på det sättet kanske lite space till allt som skett.

  Är faktiskt ledsen för din situation men det finns faktiskt 2 sidor på samma historia och Martin har ju sin som du redan vet.
  Jag själv är inte född igår, varit med om en del själv och personligen skulle jag inte sätta mig i din situation men å andra sidan så kan man aldrig säga aldrig. Martin och jag fann varandra, har egna namn på varandra och har full respekt för varandra. Angående ert äktenskap, barn osv är jag genuint ledsen för att det inte funkade och då speciellt med tanke på ert gemensamma barn, ja även dina sedan tidigare,
  Martin har pratat om dem och jag har förstått att de var väldigt fästa vid varandra. När det sen kommer till ert gemensamma barn så hoppas jag att ni kommer kunna lösa ngt på bästa sätt för barnet, även jag kommer vara inblandad eftersom jag är tillsammans med Martin och vi lever ett gemensamt liv.
  Din fråga om jag känner mig speciell, ja klart jag gör annars hade det ju inte varit jag och Martin idag.
  Halsbandet med nyckeln, nej, tog den på mig en gång fast för ploj, inget annat, har fått egna saker av Martin och vill inte ha ngt som ngn annan haft, har ju stolthet..

  Du skriver att Martin fått fritt husrum och mat osv, inte här, här är det tvärtom, han betalar det mesta här hos oss.

  Ang barn, nej, jag vill inte ha barn och nöjer mig med det han får, har redan haft mina småbarnsår och är faktiskt ganska glad för friheten jag/ vi har idag då man kan göra så mkt annat.

  Ja, Martin har friat men jag tycker vi skall vänta, vill inte rusa in huvudstupa i ngt, har gjort det förr och blev bränd, ungefär som du själv är nu. Hela situationen är tragisk, och jag personligen tror att både du och Martin har gjort ert för att ert förhållande inte skulle fungera. Vet inte hur vi kan förklara, kan man förklara känslor? ibland bara finns de där, starka och utan ngn anledning, var lite det som skedde mellan mig och Martin, och det är inget jag tänker be om ursäkt för eftersom jag kom in i hans liv EFTER er separation.

  Ännu en grej som jag ( merlyn) vill påpeka är att tidigare i din blogg har du beskrivit Martin som en gud för dig, och det trista är att efter han kom till mig så är han bara avskum och allt annat skit du skriver.
  Inte riktigt schysst enligt min åsikt, men som sagt det är min egen åsikt.
  Den Martin jag känner är den du beskriver som helt underbar, mjuk, fin och full med respekt, både till mig själv och min familj..

  Hur som helst så hoppas både jag och Martin att situationen med babyn du väntar kommer lösa sig på bästa sätt..

  Ha det bra och sköt om dig… Merlyn & Martin

 2. Tina skriver:

  vet inte vad jag ska skriva. Känns som detta är mellan er 3.

  Bra att ni ”hör av er” och berättar er sits och hur ni ser på det hela.

  Men du Merlyn…ta det försiktigt. Du vet lika bra som oss andra hur M kan vara och vad han gjort…bara det med att han stal pengar tex.
  Var lite på din vakt. Ett tips bara.

 3. ak skriver:

  Men hur faan får man för sig att fria när man REDAN ÄR GIFT…? Hur är man funtad? Det var väl ändå på typ tidiga högstadiet som man gick från en famn till en annan på det viset? Så snabba planer så det är ju knappt man kan tro det, bebisen är inte ens född och Merlyn planerar redan sin del i detta kommande barns liv? Och Merlyn, ang. äktenskap och att rusa in i ett sådant så KAN du faktiskt inte det med den här ”mannen”. Ja såvida ni inte emigrerar till en kultur som tillåter polygami…

  Det är liksom så mycket tjusiga ORD. Om det nu är Martin som hälsar här ovan, upp till bevis för fan. Saker kommer inte bara att LÖSA SIG, vuxna människor får allt se till att lösa själva. Börja med att göra upp en plan för att betala tillbaka den hyra och de matpengar du borde vara skyldig? Så jävla ynkligt.

 4. Tessa skriver:

  KLART att vi köper hela paketet om vi blir erbjudna det inslaget i en liten ask. Nu kan ju inte ditt ex köra med samma sak på sin nya kvinna eftersom hon läser din blogg så den biten ströp du ju själv. Synd att hon ska behöva försvara honom, men det är klart att det hade du säkert också gjort i fall någon skrivit något negativt om honom då han var din stora kärlek för det är faktiskt konstaterat att förälskelse är en form av sinnesrubbning. Då jag var tillsammans med mitt ex satt jag också och försvarade honom inför hans ex. för jag VILLE så gärna tro att det vi harde är UNIKT… Både M och W verkar vara ”love addicts” de kan inte leva ensamma och det är slutändan något de MÅSTE lära sig annars kan de inte bli hela som människor och VEM vill leva med en halv människa?
  Jag brukar tänka så här: Har denne man kunnat utsätta någon annan för att vara otrogen mot henne så kan han även utsätta mig för det. Skulle jag I DAG vid denna ålder träffa en som kommer direkt i från en annan kvinnas säng som han dessutom väntar barn med så skulle jag ha som KRAV att han skulle bo själv tills att han rett ut sitt förflutna, kärleken tar ju inte slut bara för att man inte bor tillsammans på en gång. Men det är NU jag känner så, för tre år sedan gjorde jag inte det…
  Kram Maddi och tack för en fin blogg och för att vi får ta del i din resa där du ska få ditt tredje barn.

 5. Tamagal skriver:

  Åh herregud… Detta blir bara mer och mer dramatiskt!
  missmaddis.com har blivit chattportal! *whambam*

  Den ena värre än den andra… Maddis, du vet såklart inget om deras förhållande och Merlyn/Martin skulle knappast skriva något annat än rosenrosa i ovanstående kommentar, eller hur?

  Sanningen är förmodligen en mix mellan båda läger med i MITT tycke har hela den här karusellen ballat ur för länge sedan och den sista droppen i MIN bägare som läsare var när barnens spargris länsades och äktenskapet avslutades med en lapp.

  Det mest intressanta är nog dock att för endast ett par dagar sedan visste Merlyn enligt egen utsago i kommentar i denna blogg ingenting om äktenskap osv, men ändå anser hon sig leva med en respektfull, underbar man?

  Var är man respektfull när man lämnar ett KORT äktenskap med en lapp och 500kr av frugans pengar på fickan, landar i en annan kvinnas armar (ni kanske är själsfränder, vem är jag att döma?) och ”glömmer bort” att tala om att man redan är gift innan man tar ett stort och betydande steg och friar igen?

  Åter igen… Vem är jag att döma?

  Kärlekens rosa dimma är lögnaktig, det tror jag vi alla upplevt, även om de flesta kanske inte hamnat i så här tråkiga sitsar.

  Maddi: Vill du verkligen ha barnet för dig själv så som du skrivit är det kanske inte jätteslugt att vara provocerande. – Bara en tanke. – Det finns många år kvar innan bebin är vuxen att dra igång en vårdnadstvist eller om umgängesrätt på.

  Merlyn: Det är inte din blogg, men jag antar att du läser.
  Jag är säker på att du tycker Martin är helt underbar, det är det finaste med kärleken.

  Men med facit i hand… Kan man lämna en gravid fru hipp som happ (oberoende av anledningarna bakom, för ingen av oss inkl dig vet ju hela sanningen) och hopplöst förälska sig i dig… Vad säger att det NI har är så himla speciellt?
  Han och Maddi ”FANN VARANDRA” så pass att de gifte sig och förökade sig… Nu har ni ”funnit varandra.”

  Vem är jag att döma… Men jag skulle passa mig jävligt noga.

 6. Veronica skriver:

  *ninja* herrejävlar vilken sopa. båda verkar ha blivit tappade i golvet med flit när de var små.

 7. Bara jag skriver:

  Okej, okej… Efter noga övervägande har jag nu beslutat mig för att lämna en kommentar. För att få effekt på mian ord måste jag först starta lite musik.. *vänta*

  Så nu kör jag stenhårt, utan några betänkande alls. Jag kommer inte att dra mig för nåt.
  Som ni alla vet är jag en av Maddes närmaste vänner som känner henne innan och utan, Jag är en av dom som har allt kött på benen när det gäller Madde och M Jag är en ev dom få som har en riktigt inblick i det hela.

  Jag va med kvällen dom träffades, jag har varit med från steg 1 till sista. Kvällen dom träffades slog det gnistor.. Det sa bara klick. Ni minns nog den där dagen dom skulle träffas men M hade somnat ifrån deras dejt??

  Jag minns den väl, jag satt med Madde på sms och tappade hakan.. För Madde har ALDRIG för ens funderat på att sms, ring terra en kille. Det e Madde sim står upp killar inte killar som står upp Madde. Detta va för mig nåt nytt.. Det slog mig Madde e kär.

  Det va rosenrött och gullefjun ett tag. Men en del av mig hade mina reservationer. Jag delade dom inte fullt ut med Madde. Samma dag dom skall gifta sig, säger jag mitt hjärtas mening.. Att hon skulle få ett adrupt uppvaknande, att Martin inte skulle visa sig vara den socker söta killen som han påstår sig vara.

  Vad hände????
  Han började ljuga, han ljög sig blå. Han är i mina ögon en patologisk lögnare som inte ens vet att han ljuger. Det han säger e hans sanning. Han sanning som vi andra lätt kan se igenom som lögner.

  Han sätt att prata om saker och ting som vi andra visste va bullshit är i hans väld verklighet.

  Madde va förblindan av kärlek till denna underbara man som bara lovade guld och gröna skogar. Tills verkligheten kom rasande ner. Den rasa så snabbt att jag inte hann med..

  Killen som jag försvarat många gåner, killen jag verkligen kunde se Madde leva resten av sitt liv med visade sig vara vad jag trott från början… En gris i en säck.
  Han har gjort bra jobb att dölja sitt verkliga jag.
  Han lura många, han lura Madde..

  Madde ville inte bli gravid så tidigt, hon tveka. Men M tog p-pillerna och skicka ut dom genom fönstret för han ville ha ett kärleksbarn med Madde.. MÄRK ord.. KÄRLEKSBARN.

  Om Martin är kababel att älska, nja.. Nej e mitt svar.

  Så till hans nya tjej kan jag bara säga. Han kanske e sockersöt och ordentlig nu.. Men sanna mina ord du kommer vakna du med, hoppas du har lika bra vänner som Madde som kan finnas där för dig.

  Att du kom in i bilden efter deras seperation.. Nja mig veterligen lämna han lägenheten med en lapp som bedyrade hans kärlek till Madde och att han INTE ville göra slut, att han ville leva sitt liv med Madde och barnen.. Så att du kom in efter stämmer inte helt.

  Sen har ju redan lögnerna börjat… Han höll dig bakom ljuset att han va gift, han höll dig bakom ljuset att han skulle bli pappa. Han har säkert dragit både den ena och andra valsen om Madde som jag nästan kan säga till 90 procent inte e helat sanna…

  Men visst respekterar han dig?????????

  Han betalar allt hemma hos er?? Va bra då kan han betala Madde alla pengar han e skydlig henne och lämna tillbaka dom pengar han STAL från barnen och Madde..

  Och ang det ofödda barnet vet jag inte hur det skall kunna lösa sig…
  M har mordhotat henne och det ofödda. Han har rent ut sagt att han INTE vill ha ett skit med det och göra..

  Jag önskar inget hellre än att denna historian snart får ett slut, min vän, min älskade vän i hela världen har varit/är ett vrak… Ett vrak som M lämnat bakom sig.

  När dom träffades va hon en underbar nyutslagen ros han lämnade efter sig en svart, krossad och inte kännbar människa.

  Och för att avsluta det hela….. Ja Madde har skrivit om M som en gud, hon avguda honom, hon älska honom med hela sitt hjärta, han tog henne med storm.
  Precis som han gjort med dig. Precis samma gång, precis samma sätt…Han va en prins.
  Men prinsen blev en groda. En ful groda…

  Jag hoppas att du slipper uppleva samma lögner, samma bullshit som Madde fick.
  Men ärligt… En sån person kan inte ändra sig.
  Han lever i ett eget mönster och det går inte att bryta..

  Men lycka till!!!

 8. Merlyn skriver:

  Hej igen, merlyn här och ensam nu.
  Nej detta är inte min blogg men då jag blir inblandad i era kommentarer osv så ja, jag tycker fan det är min rätt att kunna försvara mig själv eller?!
  Jag kommer inte skriva här mer pg a att ni som läser här förstår madde och det gör även jag till en viss del, men döm inte folk om ni sitter i ett glashus, inte riktigt smart..

  Ang Madeleine så var det faktiskt hon som kontaktade mig via facebook, fast då via ett påhittat namn och profil, kanske för att få info, kanske för nyfikenhet, vad vet jag men på ngt sätt förstår jag henne.

  vad jag däremot inte förstår är att om man nu tycker såååå illa om kille, maken, fadern varför då lägga ut hela sitt liv inklusive foto på ngt man inte vill ha? jag för min del, jag hade raderat allt som haft med honom att göra, ännu en fråga att tänka på, om det nu var så att han stulit barnens pengar, varför fan vilja ha honom tebax??

  lite såna frågor som surrar i mitt huvud, men som sagt det är ju bara i mitt huvud, ja även martins men mest i mitt…

  ha det bra allesamman, varken jag eller martin kommer kommentera ngt mer här inne, för att som sagt, detta är ngt mellan oss 3 och fan inte hela världen..

  ha det bäst iallafall.. take care.. merlyn

 9. Suss skriver:

  Men herregud vilken soppa… och var ska man börja…
  Först och främst Merlyn, om vi struntar i Maddes snack om att hon vill ha honom tillbaka osv och ist bara ser till vad M har gjort så borde väl det räcka för att en normal funtad tjej borde dra öronen åt sig?

  M kom till och var fortfarande gift FFS! Bara det säger väl en hel jävla del om hans moral? Eller brukar du ha förhållande med gifta karlar??
  Sen hävdar du stenhårt att Madde fabricerat ihop ett äktenskap och ett barn och att M är sååååå underbar för att i nästa sekund inse att oooops! det fanns kanske både ring, papper och unge.

  Ang att Madde fortfarande vill ha honom tillbaka och titt som tätt agerar irrationellt är väl inte så konstigt, eller har du aldrig varit kär?
  Det var ingen liten flört mellan M och Madde utan, iaf vad Madde trodde, the real thing!
  Hon älskade ju karln för fan och bär HANS barn under sitt hjärta!!
  Om du tror att man i det läget bara kan stänga av sina känslor är du minst lika korkad som M. För han kunde ju tydligen det….
  Och där har vi nästa sak; av dina tidigare kommentarer kan man utläsa att du har barn.
  M väntar sitt första barn och vill öht inte vara del av dess liv. Kan du SOM MAMMA acceptera det?!?!!
  Om dina barns far sa samma sak vad hade du tänkt??
  Det är nämligen en sådan man du ser som underbar och mjuk. Samma man som förnekar sitt ofödda barn och stjäl från barnets mor.

  Om det är vad du anser att vara underbar och mjuk så vill jag inte veta hur man ska vara för att vara ett svin!

  Och slutligen, du ska inte kommentera säger du.
  Fine gör inte det! Det är helt och hållet ditt val

  MEN

  den dagen du blir lämnad (inom max 6 mån kan jag lova) så kan du ju försöka hålla fast vid det löftet.

  If you lay down with dogs you wake up with fleas……

 10. Merlyn: Svaret på alla dina frågor är kort och gott – Man väljer inte vem man älskar.
  Det tror jag att jag kan säga med 100% säkerhet att det är det enda rätta svaret

 11. Suss skriver:

  en liten tanke till fö….
  varför försöker Merlyn så desperat ”bryta ned” allt Madde sagt om M?
  Han betalar minsann hemma hos henne och hon har inte på sig något smycke som någon annan haft för hon har ju stolthet, han har friat men hon vill vänta, han ska ha barn och hon är glad och nöjd över det.

  Ser Merlyn verkligen inte hur exakt samma saker utspelar sig?? Samm ord, samma handlingar och samma gester som när M var med Madde eller tror hon verkligen att det är nya grejer M kommer med??

 12. Kim skriver:

  Oppppss..

  Mellan er 3??? Antar att du inte va med & gjorde barnet så det får vara en sak mellan Madde & M!! *rock*

  Antar att du inte heller va med & gifte dig med både båda? Än en sak mellan Madde & M!! *rock*

  M är väl man nog att kunna svara för sig själv? *rock*

  Man kan tydligen göra en soppa på en knapp *george*

  *harrt* *harrt*

 13. irmelinat skriver:

  Jag har svårt att börja riktigt men har några råd som jag önskar Maddi tar en riktig funderare på.
  Jo, jag har varit huvudlöst förälskad i en berg & dalbaneförälskelse som jag inte tar upp närmare nu. Men det varade i flera år & nu är det dags för fröken, eh, fru äh, Maddi att bli riktigt egoistisk & BARA & ENDAST tänka på sig själv & sina 3 barn & ta vänner & släkt till hjälp att må så bra det bara går. Den där sista slavern du kärade ner dig i verkar ju bara upprepa mönstret hela tiden, antagligen utan större tanke bakom, som de flesta män, men ack den dan de råkar smaka samma medicin..
  Kom ihåg mantrat nu EGOIST
  Kram Ylva

 14. Teres skriver:

  men jösses amalia!
  men alltså…

  *KNÄCK* som min stora tjej skulle ha sagt!

 15. x skriver:

  Martin HAR gjort det förr!! Jag vet inte om du minns Maddis, men min väninna ”x” mailade dig, nån gång i maj tror jag det var, när jag insåg att det var DEN Martin du träffat. Där berättade hon om sitt förhållande med honom och vad han hade hittat på då (x antal år sedan nu). Sexsamtal för tusentals kronor som han fortfarande är skyldig, flyttade in snabbt, bodde gratis hos henne, lovade att skaffa jobb, skumma polare mm. Vi blev alla lurade av honom i början, han var ju så perfekt för henne, och vilken schysst kille! Sanningen visade sig ju vara en annan, och när hon försökte konfrontera så försvann han. Upphörde att existera typ.

  Jag vet att mina ord inte är någon tröst alls och kanske borde även jag ha sagt något tidigare, men jag ville samtidigt tro att människor kan förändras med åren.
  Jag tycker inte du ska behöva försvara dig för att du blev kär i fel kille, som sagt, det är fler som har blivit lurade av honom. Man styr inte sina känslor, tyvärr.
  Jag hoppas du använder all din jävlaranamma för att gå vidare i livet utan honom nu.
  Kram!
  x

 16. Hej

  Snubblade in på din blogg för första gången nu ikväll.
  Personlig och fin blogg med mycket intressant läsning.

  Hur skall ni fira nyår?

  Hoppas att våra vägar möts via våra bloggar under 2010.

  Må så gott och gott nytt år.

  Mvh Camilla, En mammas dagbok

 17. Rob skriver:

  Merlyn helt jävla underbart hur en människa kan vara helt jävla hjärn slut detta är juh underhålning av den högsta graden jag kan faen inte sluta garva för det är så underbart Merlyn snälla sluta inte kommentera på denna bloggen för alla älskar att spotta på folk som är hjärndöa och jag hjular av glädje för du är faen stendumm snääääääääääääääääälla fortsätt att upplysa oss om saker vi inte fattar plz

 18. netscape skriver:

  Åh….ja…jag undrar bara följande:

  NÄR skall M tatuera in MERLYN på sin kropp?

  För det är väl nästa steg? *woohoo*

 19. dizzy skriver:

  *harrt* ja jag vet inte vad jag ska skriva e så ja jag vet inte! men som sagt innan! allt e röda rosor i början, sen växer det taggar ocvh taggar maddi håller på klättra över,,, som m på nytt nytt lägger nya verka det som, jag vet maddi klättra över alla taggar m lägger ut!

  men men merlyn du har nog inte varit kär förut och gjort slut eller dumpad, eftersom du inte vet att det e rosa moln ibörjan sen kommer allat annat skit man helst vill slippa,,vänta vänta du kommer nog oxå dit,,,,
  han har till och med fått maddis vänner tror han är bäst för maddi,,, men vi till och med har sett hört att han e inte så bra du tror…

  men men det e bara min åsikt,,,,

  hoppas på maddi få en ny ros fast utan taggar….. *harrt*

 20. patruska skriver:

  det är ju en trevlig typ som friar till varje tjej han råkar stöta på. det låter ju seriöst, verkligen. ja det låter som hon har lärt känna honom in och ut, trevligt. dom blir säkert lyckliga.

 21. Jessica skriver:

  Känns inte så lönt att gå och ”varna” andra hur en människa är. Hon får själv se. Och mirakel sker ju även på jorden.

 22. JUST ANOTHER READER skriver:

  Herregud… Att ni inte bara lägger ner denna pajkastningen. Martin har gjort sitt val, valet är Merlyn. Och om nu det visar sig att han är ett avskum, som bla han kallas, fine, då är det så. Ni beter er rent ut sagt som små barnungar. Dagisnivå. Maddis, gå vidare, jag tycker att både du, Merlyn och Martin klankat ner på varandra tillräckligt nu! *bash*

 23. Estelle skriver:

  *growl* *growl* *growl*

  Maddis, du har rätt i vartenda ord du skriver och varenda känsla som bubblar i din kropp!
  Han gjorde FEL gentemot dig och bebisen i magen.

  Merlyn, herregud vilken tjej. Du fattar bara inte att du sitter i samma fälla som resten av jordens ”pedistal” brudar ?
  Suck, lev ditt liv med en man utan moral.
  Hoppas kniven kommer i din rygg some day.

  Maddis, fortsätt med din utstrålning och din sköna karaktär.
  du är fett omtyckt!!!

  *harrt*

Lämna en kommentar!