The original M&M

M. Vi kan likväl kalla honom Martin, för det är så han heter och jag vet att många av er är nyfikna som fan på honom. Vem är denna mystiska man som fick missmaddis att falla som en fura inom loppet av några minuter? Ni som bevakar mig på Bilddagboken har förmodligen redan sett honom.

pussen Martin är som jag. Vi är väldigt lika varandra. Jag vet det nu mer än vad jag gjorde innan efter att vi satt uppe in på morgontimmarna och pratade mycket. Han är äldre än mig (sorry babe men nu avslöjar jag dig) med sina 36 (!!) år. Iofs är det bara 6 år men wtf, har jag en anledning att jävlas med honom tro fan jag tänker ta den. Han är mycket tatuerad men inte mycket piercad. Helt perfekt för jag gillar inte piercade killar, antar att jag får för mycket av det på jobb haha. Och ja, vi matchar varandra som fan med gaddar på huvud och händer haha.

DSC00669 (Medium) Lotta hade redan lagt korten på borde i lördags och sagt till honom att det största testet är mina barn. De som ska “acceptera” honom är mina barn. Och med det i åtanke kom han hit igår och träffade mina barn. För att summera den historien; det tog Laaiti 3 minuter innan han satt i Martins knä. Haha. Det enda jag kunde pipa fram var ett kvävt “JUDAS!!”.
Idag var vi ute med pojkarna och lekte på lekplatser och tog en promenad. Martin var inte främmande för att klättra i träd, klättra på klätterställningar, låta pojkarna sitta på hans axlar och pojkarna föredrog att hålla Martin i handen, bägge två. Så att säga att det gick bra vore en underdrift, för det gick fenomenalt FÖR bra. Det kändes så sjukt naturligt och inte konstigt alls.

Jag var med Laaiti på BVC för hans 4 års kontroll i morse. Martin följde med och väntade tålmodigt i väntrummet. Är det sann kärlek eller vad?  Haha. Laaiti gjorde väl ifrån siog och skjöterskan kommenterade några gånger hur duktig han var. Det enda var syntestet som kanske inte var till belåtenhet som vi ska ta om. Sköterskans och min gemensamma gissning var att han inte koncentrerade sig och pallade inte med fler tester, eftersom synen var det sista av 4 års kontrollen. Efter det fick jag ju avboka tiden jag hade på KK idag eftersom jag fortfarande blöder lite. Ny tid i augusti haha.

So far so good, eller hur. Det känns ovant och konstigt att känna såhär. Det var enormt länge sedan man kände sån pirrande känsla i magen och hur man tänker på killen konstant. Man dagdrömmer och kuttrar sådär fjortis löjligt för sig själv. Och den där übertuffa image som både han och jag har fallerar direkt när jag är med honom..

*harrt*

Här är bilden från samma kväll vi träffades förresten…
Så charmig jag är? Haha…

4427_1114932391527_1173461435_30385434_1946545_n

Du gillar kanske också...

16 svar

 1. Ellen (tooba) skriver:

  *harrt* *harrt* *harrt* *harrt* *harrt* *harrt* *harrt* *harrt* *harrt* Underbart! Grattis!

 2. Ellen (tooba) skriver:

  Ja by the way, min son gjorde med 4årskontroll, varför envisas dom med att göra syntestet sist för? Det kräver ju ändå mest sammarbete känns det som! *kram*

 3. S skriver:

  Ett stort GRATTIS till er båda // S *ninja*

 4. Therese.A skriver:

  Sa en gång för länge sen att du skulle träffa någon när du som minst letar. *woohoo*
  *harrt* *harrt* *harrt* *harrt* *harrt* *harrt*
  Grattis till er!! *kjerlek*

 5. Emma skriver:

  Naaaaw.. :D

 6. Flisan skriver:

  Jasså du har gått o kärat ner dig i en gubbe. Käpp och löständer?

 7. MittLivSomJag skriver:

  Härligt att läsa så muntra rader. Jag unnar dig pirr i magen, fjärilar i bröstet och lätta steg på rosa moln. *lavlooo*

 8. Bara jag skriver:

  Så tullenuttigt….

  Du e värd detta… *lavloo*

 9. Sandra skriver:

  Underbart Maddis *harrt*

 10. patruska skriver:

  Good for you! *clap*

 11. Andie skriver:

  Gud va roligt att du har blivit *harrt* . Ni ser jättesöta ut tillsammans!

 12. netscape skriver:

  Ni är ju som klippta & skurna för varandra. Till det yttre och om personligheterna skiljer sig är ju bara till det bästa, då ni blir grymmaste mixen! Bra jobbat! *studs*

 13. Lorelai skriver:

  Det glädjer mig att se ditt hjärta värmas upp sådär.

 14. Glory skriver:

  Härligt! *harrt*

 15. Emz skriver:

  Hej hej… Hann inte se dig i dag då jag och Lina hälsade på Martin , tror du fick en kund precis när vi kom.
  Men måste få säga att som det ser ut så passar ni bra ihop, Martin är en snäll kille.. Kul att se folk kunna bli så kära direkt, Själv väntar man på sin kärlek, som man dumpa för ett par månader sedan (2 års förhållande) men ska nog fan få tillbaka honom igen =)
  Ville egentligen bara önska lycka till
  //Emma
  *harrt*

 16. Ninna skriver:

  Åhh vad underbart, det är du värd :)
  Grattis och önskar Lycka till *harrt*

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.