ante omnis mea familia

The return of Dickhead

Det är inte sällan det händer att mina gamla vänner, nya vänner och bekantskaper frågar mig om barnens pappa. Om han har hört av sig, om han träffat barnen och så vidare. Jag har ju alltid samma svar: Nej. Han har inte hört av sig. Han har inte sett dem sedan maj i år och han kommer inte göra det iheller. Han har inte kontaktat dem heller. Som om de inte existerar.

Och när jag vid vissa tillfällen pratat med vänner/bekanta om honom så undrar de nyfiket vem han är. Och de som bor i trakterna undrar om de kanske till och med har sett honom någonstans. Och med det sagt så har jag visat vem han är. Jag har inte ett enda fotografi av honom här hemma hos oss så på det viset kan jag inte visa vem han är. Men han är ju väldigt aktiv på internet och finns faktiskt i gömmorna nästan överallt. Det har han tid med, kan ni tro. Så på helgon.net där han är medlem, har jag visat några av mina vänner ansiktet av Judas. Det såg han i sin besökslogg, att missmaddis varit på hans presentation.
Han har inte kontaktat barnen – Han har inte kontaktat mig om barnen heller. Men tro fan att han kunde kommentera mina visiter på hans presentation. Skäms han inte? Att han har mage…! När han inte har kontaktat sina barn på över ett halvår, så har han vett att skriva till MIG på helgon.. som ingenting? Jag skäms som en hund att jag varit tillsammans med en sådan IQbefriad, empati/sympatifattig människa. SKAM!

Gästbok på helgon

 

Barnen då?

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

10 tankar om “The return of Dickhead”

%d bloggare gillar detta: