The Secret is out.. I’m gonna live it.

Det var inte förvånande att det var Madde som började prata om det, att det var hon som rekommenderade den och tyckte att jag ska få ta del utav den. Så innan jag och pojkarna gick därifrån igår fick jag med mig “The Secret”.

Igår var en riktig pissedag för mig och jag vet inte varför. Jag vet inte om jag helt enkelt vaknade på fel sida och hela dagen fick gå samma linje. Jag käönde ig deprimerad, ledsen, arg, frustrerad – allt på samma gång och jag visste inte ens själv varför. Allt bara kändes jobbit. Pojkarnas trots och bråk blev värre och värre och jag fick ett utbrott som heter duga. Vi var hemma hos Madde en stund men jag mådde egentligen inte mycket bättre.

Sent på kvällen fick jag ett oväntat sms. The cherry on the top. Jag har inte hört av honom på länge, men nu tog han kontakt igen och ärendet rörde inte våra gemensamma barn som han inte träffat sedan maj 2007. Nåväl. En del av mig sa att hela min pissedag förvarnade mig eller förberedde mig inför just den kontakten den kvällen. Men sådant mambojambo kan diskuteras.

Efter att pojkarna somnat och mitt samtal med Dickhead satte jag igång DVD spelaren med “The Secret” och redan i början var det lite av en “aha” upplevelse som inte kändes allför främmande. Det var ju så självklart och uppenbart. Vi vet alla om det men sällan vi uttövar det. Positive thinking – The law of attaction. Men jag tog till mig det som sades och ska nu arbeta på mitt nya liv och jag vill att ni alla tar några minuter – bara nån minut, att ta del av “The Secret”.

What Is The Secret

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Sofia skriver:

  Så kul att se någon annan bloggare skriva om The Secret!
  Jag är helt inne i LOA och har varit det i lite mer än ett år, känns så förbaskat skönt att veta att man skapar sitt eget liv och sina egna erfarenheter och upplevelser.
  Önskar bara att vissa andra också kunde förstå det…

 2. Sofia skriver:

  som föregående talare skrev, vad kul att en annan bloggare skriver om the Secret! Jag läser the Secret just nu också och tycker att den är fantastisk! Dessutom inser jag att jag redan levt så, fast i lite mindre skala. Har aldrig trott att jag kan få de ”stora” sakerna i livet, men nu jobbar jag stenhårt på det. Senaste saken som kom till mig var den bil jag ville ha! *tack universum!* :)

  Bra blogg annars också. Jag är här och läser då och då.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com