The secret: The law of attraction

Om ni inte har sett ”The secret” förr så rekommenderar jag den starkt. Jag har skrivit om det flera gånger här i bloggen förr. Jag fick lite av en ”aha” upplevelse första gången jag såg den. Givetvis. Så logiskt. 

Ni har inget att förlora än lite tid. Jag hittade den på youtube – klicka här.

Lämna gärna era tankar om saken här under så diskuterar vi det! 

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. Monapona skriver:

    Perfekt väder till å de se den.. Jag brukar se vilka filmer du ?? å ?? men denna har jag missat.. så nu när jag är långtidssjukskriven så passar detta bra!
    Återkommer med vad jag tyckte! ??

  2. Charlotte skriver:

    Jag tycker LoA är, rent ut sagt, skitdumt!
    Antar att du är ett fan men sanningen är ju den att oavsett hur mkt bra tankar man tänker så kan man inte förändra sitt liv enbart med tanken….drar man det till sin spets så kan vi ju då sluta ta hand om varandra för alla som har det dåligt har valt det själva….

  3. Kattis skriver:

    Tyckte att the secret var skittöntig och pallade bara se någon minut. Men law of attraction tror jag på.. även om det är lite sekt-aktigt emellanåt.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.