ante omnis mea familia

These boots were made for walking..!

maddis 025 (Medium) I förmiddags övningskörde jag och Emma till jobb igen. Det gick bra, tycker jag. Vi var lite tidiga så jag hann springa i affärer lite och titta på mellandagsrea. Igår köpte jag varsin tröja till pojkarna och ett par byxor till Phini och kidzen blev nöjda. Idag blev de mindre glada när jag kom hem µed en stor påse som bara var min. Jag hittade ett par stäövlar som det skrek maddis om och jag var tvungen att prova. Jag har lkänge velat ha höööööga stövlar men mina feta vader tillåter mig inte. Det var det enda som inte blev mycket mindre när jag bantade bort mina 70+ kilo – mina vader. Men idag hittade jag det est ultimata på Din Sko. Snörning hela vägen upp och blixtlås på sidan, inte alltför myculet krångel. Det är lite goth/lilla-huset-på-prärien varning över dem men jag älskar dessa stövlar. Ord pris 499kr. Jag gav 299kr.
Jag satte på mig stövlarna direkt när jag kom till jobb för att “gå in” dem och vid dagens slut trodde jag att mina fötter skulle gå av. De bar mig knappt. Så jag satte mig längst bak i bussen och bytte tillbaka till mina gamla. Så kan man också göra? DILLIGAF?

Det gick bra på jobb idag även om det inte var så förbannat mycket att göra. Idag var min sista dag på jobbet och nu är jag ledig resten av året, Woohoo! Faktum är att jag egentligen inte vet när jag börjar igen, jag minns inte om det var den 6:e eller 7:e. Så jag antar att jag får vara ansvarig och kolla upp det.

Emma ska kidnappa mig i morgon. Vi ska gå pussy-hunting. Faktiskt, det SKA vi!!
I’m getting myself some pussy! En katt, ja. Jag har nämnt för Emma att jag vill ha en katt. Jag vill ha husdjur och hade gärna velat ha en hund men med mitt jobb går det inte, jag är inte hemma tillräckligt för det och reser i mitt jobb. Men en katt kan jag ha och min mamma hjälper säkert med att fylla en matskål nån dag i månaden när jag är i Östersund. Eller om jag lånar ut min lägenhet till nån kusin som vill prova på att bo själv i några dagar, sånt löser man. Jag är främst intresserad av en kattunge, om jag inte hittar nån som tar en plats i mitt hjärta. Jag saknar husdjur.. Och det börjar bli dags att lära pojkarna den respekten och det ansvaret. Phini har inte visat några tendenser på den överkänsligheten han hade för några år sedan så jag har grönt tecken från den sidan. Så Emma känner någon som har katter som ska få nya hem och dit ska vi förhoppningsvis i morgon och kolla läget. Om det inte blir av tyckte Emma att vi kan övningsköra. Kan man övningsköra för mycket? Och konstigt är väl det för jag har egentligen inte haft tid att övningsköra men det har blivit mycket av det på sistone, tack vare att vi kombinerat mina resor till och från jobb med körning och på Emmas kick-in-the-ass-initiativ.

Men nu, mina kära läsare, ska jag sova. Nattis!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

15 tankar om “These boots were made for walking..!”

%d bloggare gillar detta: