These boots were made for walking..!

maddis 025 (Medium) I förmiddags övningskörde jag och Emma till jobb igen. Det gick bra, tycker jag. Vi var lite tidiga så jag hann springa i affärer lite och titta på mellandagsrea. Igår köpte jag varsin tröja till pojkarna och ett par byxor till Phini och kidzen blev nöjda. Idag blev de mindre glada när jag kom hem µed en stor påse som bara var min. Jag hittade ett par stäövlar som det skrek maddis om och jag var tvungen att prova. Jag har lkänge velat ha höööööga stövlar men mina feta vader tillåter mig inte. Det var det enda som inte blev mycket mindre när jag bantade bort mina 70+ kilo – mina vader. Men idag hittade jag det est ultimata på Din Sko. Snörning hela vägen upp och blixtlås på sidan, inte alltför myculet krångel. Det är lite goth/lilla-huset-på-prärien varning över dem men jag älskar dessa stövlar. Ord pris 499kr. Jag gav 299kr.
Jag satte på mig stövlarna direkt när jag kom till jobb för att “gå in” dem och vid dagens slut trodde jag att mina fötter skulle gå av. De bar mig knappt. Så jag satte mig längst bak i bussen och bytte tillbaka till mina gamla. Så kan man också göra? DILLIGAF?

Det gick bra på jobb idag även om det inte var så förbannat mycket att göra. Idag var min sista dag på jobbet och nu är jag ledig resten av året, Woohoo! Faktum är att jag egentligen inte vet när jag börjar igen, jag minns inte om det var den 6:e eller 7:e. Så jag antar att jag får vara ansvarig och kolla upp det.

Emma ska kidnappa mig i morgon. Vi ska gå pussy-hunting. Faktiskt, det SKA vi!!
I’m getting myself some pussy! En katt, ja. Jag har nämnt för Emma att jag vill ha en katt. Jag vill ha husdjur och hade gärna velat ha en hund men med mitt jobb går det inte, jag är inte hemma tillräckligt för det och reser i mitt jobb. Men en katt kan jag ha och min mamma hjälper säkert med att fylla en matskål nån dag i månaden när jag är i Östersund. Eller om jag lånar ut min lägenhet till nån kusin som vill prova på att bo själv i några dagar, sånt löser man. Jag är främst intresserad av en kattunge, om jag inte hittar nån som tar en plats i mitt hjärta. Jag saknar husdjur.. Och det börjar bli dags att lära pojkarna den respekten och det ansvaret. Phini har inte visat några tendenser på den överkänsligheten han hade för några år sedan så jag har grönt tecken från den sidan. Så Emma känner någon som har katter som ska få nya hem och dit ska vi förhoppningsvis i morgon och kolla läget. Om det inte blir av tyckte Emma att vi kan övningsköra. Kan man övningsköra för mycket? Och konstigt är väl det för jag har egentligen inte haft tid att övningsköra men det har blivit mycket av det på sistone, tack vare att vi kombinerat mina resor till och från jobb med körning och på Emmas kick-in-the-ass-initiativ.

Men nu, mina kära läsare, ska jag sova. Nattis!

Du gillar kanske också...

15 svar

 1. Emma skriver:

  Jag tror inte du har kunnat se mig någonstans utan det är isåfall om du varit på min blogg innan.
  Men jag har följt din blogg ett bra tag nu och den är alltid lika bra att läsa :)

 2. faster anka skriver:

  Lycka till med en kattunge vi skaffade en för 6 månader sedan men det kostar lite med foder,kattsand mm …men det vet du ju eftersom du haft en tidigare.
  Pojkarna får ju ngt att ta ansvar för och gooosa med.Din balkong måste du klä in med nät nu också en ny lag för innekatter.Ha de bra och Gott Nytt År.
  Kram Faster ANKA

 3. faster anka skriver:

  RÖSTAR MAN INTE PÅ DEJ LÄNGRE JAG HITTAR INTE VAR JAG SKALL TRYCKA I ALLA FALL:
  *hart*

 4. emma skriver:

  fin och rolig blogg :) *hart*

 5. Emma skriver:

  Vi ska också skaffa katt men frågan är bara vart man gör det, men antar att det finns mycket annonser om katter om man bara letar.
  Snygga stövlar *yay*

 6. åå snygga!! *yay*

  Ucsh för katter, falska djur. Tycker bara om hundar. *kjerlek*

 7. TuffLoysan skriver:

  Mysigt med katter =) Har själv 3st som jag haft sedan dom var riktigt små, runt 12 veckor. Det är juh en stor fördel att skaffa dom så tidigt, så man får lära upp dom sina egna rutiner i tid.

 8. Frida skriver:

  Vad roligt att ni ska skaffa katt :) Bästa djuret! Går ju alltid att kolla med ett djurhem annars också. Hoppas du hittar nån du gillar i vilket fall.

 9. Me skriver:

  Åk till ett katthem. Då gör du en god gärning. Du vet att de är avmaskade och vaccinerade.
  Har själv fem pärlor från katthem och det är det bästa jag gjort.

  Tycker inte man ska stödja den privata ”avlen” på huskatter då det redan finns massor av katter som behöver hem.

 10. Me skriver:

  Och glöm absolut inte att de ska vara 12 veckor eller mer. Inte en dag yngre. Och försäkra samma dag du hämtar hem den.
  Vet inte hur andra katthem gör men de jag har kontakt med har blanketter på plats som man fyller i och som de skickar in.

  De står även för kastrering och id-märkning i örat vilket annars går loss på nån tusing.

  Sen måste du ta reda på vad för foder de har så de inte blir en chock för deras magar, satsa gärna på ett bra foder, inte ett sånt där skitfoder som du kan köpa i mataffären.

  Om Phini visar sig mot alla odds att vara överkänslig brukar det vara lättare att få katten omplacerad om man går via katthem.

  Ha inte för bråttom, utan låt det ta tid om du inte finner rätt direkt.

  Som sagt, stöd inte de oansvariga (oftast) som tar kullar på vanliga huskatter.

 11. Dizzy skriver:

  Snygga stövlar. Jätte snygga. Jag har letat katt till dig men ej hittat efter dina krav. Hi hi men hoppas du hittar en. De e underbara. Puss

 12. faster anka skriver:

  Me har alldeles rätt och jag har hört att man skall inte ta kattungar som födds på hösten men om det är en innekatt spelar det nog ingen roll ???????? Varför!!! förstår inte jag men det har väl med om de skall bli rumsrena utan låda?????
  jag blandar katttfoder från ica och djuraffären det är säkert fel med det fina kattfodret är så dyrt.Det finns kattsajter att läsa på som är bra ….
  Katthem menar Me djurens vänner då ????

 13. Me skriver:

  Ang. faster ankas sätt att blanda foder så tycker jag det låter som du har kunskapen och det är det viktigaste. Vet att fodret från djuraffären kostar multum, har ju fem som sagt som äter som hästar men för min del handlar det om att jag tidigare fått besöka veterinär så ofta att det vart dyrare i längden då de har lite känsliga magar.
  Grejen är att fodret på tex. Ica innehåller mestadels spannmål och det kan katten inte bryta ner, således är det mestadels bukfylla.

  Det där med kattungar och hösten kan jag inte svara på, har någon gång hört det men det är inget jag någonsin brytt mig i.

  En katt kan inte bli rumsren om den inte har låda så det låter ju lite knas. Särsklit med tanke på att man inte bör släppa ut kattungen föränns den är kastrerad och det gör man vid ca. 6 månader, beroende lite på hur katten utvecklats. Mina katter är utekatter, men har en låda inne och de flesta är faktiskt födda på hösten :P

  Med katthem menar jag tex djurens vänner, om det finns i närheten. Googla på katthem och din stad så borde det komma upp något. I Malmö tex så fanns ett par stycken.

  En superbra sajt med tips och råd är http://www.webbkatten.se/
  Tjejen som driver den är kunnig och det finns alltid folk att fråga om råd. Har själv haft mycket glädje av den.

 14. Andie skriver:

  Skitsnygga stövlar! Och lycka till med husdjurs jakten. Jag hoppas att du hittar en kisse som ni alla tre kommer att trivas med!

 15. Therese Anerland skriver:

  Ja kattungar är underbara.
  Har två katter men det var länge sen dom var kattungar.
  Att ha djur är underbart.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.