ante omnis mea familia

These hips of mine..

Jag fattar inte hur man lyckas. Ärligt! För nån månad sedan hade vi 8 nappar till lillskiten, nu har hon EN. EN !! <—EN! Vafan! Inte nog med att strumpor har en magisk förmåga att försvinna spårlöst, nu är det nappar med. Jag köpte tre, vann tre och fick två. Nu har vi EN kvar. Och när den är på villovägar börjar paniken växa här hemma. Hon får ju bara ha napp när hon är otröstlig eller ska sova och otröstlig är hon sällan men jag fasar inför “tänk-om-det-inte-finns-nån-napp-vid-nattning”. Så nu har jag beställt tre nya. Det är väldigt bekvämt att köpa grejor på internet. Så där runt halv nio en söndag kväll. Sån shopping gillar jag!

Idag är det söndag (nån timme till) och jag jobbade min sista dag på India igår. Hur det känns? Blandade känslor men mest positivt. Nya äventyr väntar mig och ett helt nytt kapitel i mitt liv. Jag vänder blad nu. Jag fick en bukett blommor, fina praliner och en flaska Amarula av mina kollegor och det kändes fint – jag uppskattade det.

I morgon är jag ledig, på Tisdag ska jag till Tingsrätten och på Onsdag börjar jag nya jobbet, vilket innebär ett nytt schema för (framförallt Kaeli) familjen. Så veckan har redan börjat te sig och det ska bli en intressant vecka..
Vi får ju se hur det blir på tisdag, om det kommer bli av denna gången. Jag håller er uppdaterade. Jag kommer naturligtvis blogga om saken (i låsta inlägg) så det är jävligt synd om de som inte får lösenordet..

För jag har bestämt att jag kommer inte ta emot ansökningar längre. Lösenordet kommer att skickas ut till de som JAG vill ska ha det och förtjänar det. Så min mailinglista kommer att bantas från 200+ till ca.. 10-20. Så ni är många som faller bort på grund av EN människa och jag hoppas att ni inte blir alltför besvikna på mig utan förstår och respekterar mitt beslut. De som har förtur i min lösenordskö är naturligtvis de som jag VET läser bloggen regelbundet och som dessutom kommenterar frekvent, engagerar sig, bryr sig, stöttar, ger råd osv. De som jag har en NYTTA utav. I synnerhet till de låsta inläggen.

Nu sover kidsen vilket innebär kvällsmys för mig. Glass..! Choklad!
Ni vet.. These childbearing hips ain’t gonna build themselves!  Blinkar

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

23 tankar om “These hips of mine..”

%d bloggare gillar detta: