Tidiga sammandragningar

Igår förmiddags ringde jag min barnmorska. Jag hade ju inte hört vad hon och läkaren kom fram till när det gäller mitt järnvärde. Men jag fick reda på att inget ska göras i nuläget, de vill att jag försöker få upp värdet med kosten efetrsom de inte vill ge injektioner när man är gravid. Right. Jag påminde henne om min operation men ja.. jag får väl göra mitt bästa. Jag passade på att förhöra mig om mina sammandragningar jag haft på sistone. Vecka 14 är lite väl tidigt för sammandragningar, tycker jag och barnmorskan sa det som jag redan misstänkte, åter igen, det är inte mitt första barn och har man fött barn förr kan det komma tidigare i graviditeten. Som allt annat. Men hon ville att jag skulle lämna lite morgonurin så de kunde göra en odling och utesluta bakterier. Så jag lämnade ett rör med morgonpiss i morse. Fräscht att gå omkring med det i fickan.

Igår var det en lugn dag. Jag och min lärling Linéa pratade om att pierca sig själv och hon var lagom kaxig och menade att hon tror inte hon skulle ha problem att pierca sig själv. Så upp till bevis, hon fick pierca sig själv. Hon satte en conche på sig själv och jag ska säga er det, att jag är mäkta imponerad och det är nu officiellt fastslagit att JAG är en mes. Hon gjorde det snabbt som fan (vilket jag inte kan göra på mig själv) och sa inte ett ljud (vilket jag inte kan). All eloge till min lärling – duktig kicka.

Idag ska jag jobba med Cindy och jag hoppas vi får lite mer att göra.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. chathrine skriver:

  Nu vet jag att en sådan op gör det mycket svårare för kroppen att ta upp vitaminer o mineraler.
  Ett bra tips som jag fick då jag var gravid är en grov (mörk) smörgås med messsmör och persilja på morgonen. Då får man en järn-kick. (utöver svartvinsbärsnektar, paltbröd, inälvsmat, mat i järnpanna osv)

 2. maria skriver:

  Sammandragningar har man väl typ hela graviditeten, men du känner dem inte så tidigt som föstföderska.

  Haha…jag vet inte hur många rör piss jag har fått frakta till BM. Hade en UVI i början av grav, och sen dess har man kollat mig regelbundet…det behöver ju tydligen inte ge några symptom när man bakar bulle. Hoppas du inte har några bacillusker iaf.

 3. netscape skriver:

  Linéa verkar ju verkligen vara rätt kvinna på rätt plats! *clap*

 4. MansonDust skriver:

  Jag hade sammandragningar från v 5 med 2:an & 3:an.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.