Till familjerätten idag!

Om en stund är det dags för min tid hos familjerätten. Det ska bli skönt att få igång lite administrativt och få pappersarbete klart. För det är ju så, man klämtar inte bara ut ett barn sen är det klart. Nej då, det ska fyllas i papper och allt med. Försäkringskassan ska ha sitt, skattemyndigheten ska ha sitt och sen ska ju barnet ha en pappa också och det är mest pappersarbete om nått. I all fall i vårt fall. Om man är gift går det automatiskt, det gjorde det med Laaiti. Men med Phini var jag inte gift så vi fick gå ner till rådhuset i vår kommun och skriva under papper att han var pappan. Och denna gången går jag ensam. Mer om det skriver jag inte i förebyggande syfte. Jag försöker undvika onödigt tjafs.

Jag har lyckats ha en väldigt aktiv vecka. Antingen har vi varit iväg eller så har vi haft gäster och jag älskar lite håll i gång. Min kusin kommer ganska ofta och jag trivs i hennes sällskap. Pojkarna utvecklade en kärlek till brottningsträningen och har nu varit där tre gånger. Och jag kan hålla med om att det är bra träning i alla fall med all jogging, springa, situps och armhävningar och allt. Phini ger 110% och är röd som en kräfta i ansiktet efter träningen.

Och ja, jag skaffade mig en iphone. För en aktiv morsa kan det vara bekvämt med allt samlat i fickan, kalender, internet, facebook, mail och en massa annat kul tidsfördriv men som Tamagal sa: det är sjukt beroendeframkallande!!! LOVE IT!
Vilket också innebär att jag har ett nytt nummer. Ett nytt nummer som det står “okänt” vid. Så det så. Och så vill jag ha det nu. Dags att rensa ut kontaktlistan och människor i mitt liv.

Och till alias “Stoffe” som fortsätter skriva meningslösa kommentarer: Ge dig. För i helvete ge dig. :loser:
Jag är 30+ och det är garanterat du med. Att läsa dina kommentrer har samma effekt som om en femåring på gården kallar mig bajskorv.

Nu ska jag och min vackra dotter göra oss i ordning!

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. MansonDust skriver:

  Jaså nytt nr. :) Skicka det gärna till mig, om du vill alltså. 8-)

 2. Catharina A skriver:

  Lycka till idag! Pussa hjärtat några extra gånger. Sen måste jag säga att din ryggradslöse kommentator måste ha ett ynkligt litet liv ifall denne/a fortsätter ägna sig åt att kommentera din blogg, TROTS, att den uppenbarligen suger i denne/a:s ögon.
  I resten av allmänhetens beskådan måste den då vara oerhört intressant för inte besöker man väl en blogg dag efter dag för att kommentera om man inte brydde sig?

  Nåja, ha en superfin dag! I norr har vi cyklat till skolan med mössa och vantar idag. Hurven!!!

 3. Tamagal skriver:

  Jag hade iPhone 2g från importerad från england för några år sedan.
  Jag knäckte den och laddade ner aplikationer och features som fan…

  Man blir beroende SÅ fort! *skratt*

  Nu är jag för tillfället iPhonefri, men vem vet hur länge?

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com