Till käftis för penicillin

<KENOX S630 / Samsung S630>Jo jag överlevde dagen idag och det tack vare smärtstillande. Tänk att jag fck dessa pillerna mot ryggen men jag har mer nytta av dem för käken, för det är det som gör ondast. Om jag får välja har jag nog an hellre ryggskott än ont i käften. Igår efter kalaset vi var på gick jag raka vägen hem och tryckte i mig en sjuhelvetes dos av piller för att det dubknade i käften på mig. Jag börjde bli svullen på ena sidan av käken och la mg i soffan med en påse is på käken. Phini satt i soffan bredvid, klappade och pussade mig på pannan och tog hand om mig. Eftersom vi hade sovit alla tre tidigare på dagen fick de vara uppe lite längre vilket passade mig perfekt med värken. När det värsta hade släppt och jag vågade lägga ifrån mig isen, passade jag på att borsta deras tänder och en stund därefter kunde de nattas. Pillerna började verka och jag slöade  soffan tills jag gick och la mig tidigt och kunde faktskt sova helt okay, tack o lov.

foto 049 (Small)Och jobb dag ja. Mina föräldrar hade bestämt att de skulle åka in till Triangeln och shoppa med pojkarna och vi åkte samma buss in allihop. Jag fick visa upp mina söner för min chef, som några gånger innan. Och jag tänkte jag skulle passa på att köpa nya skor tll Phini. Jag blev lite påmind när han satt bredvid mig på bussen med gympadojjorna md hål vid stortån. Hur har jag kunnat missa det!? Så jag tog in dem till DinSKo och de fick varsitt par nya skor. Laaiti behövde egentligen inte men wtf, de var snygga och han ville ha.

foto 026 (Small) När jag slutade för dagen gick jag in om Åhléns och tittade. Jag hittade en perfekt bok till Phini som snart ska skolas in. En “Lära-Skriva-Bok”. Jag visste att Phini skulle uppskatta den., Till Laaiti köpte jag en målarbok med alfabetet, där varje bokstav har en bild av nått som börjar på den bokstaven. Nytta & nöje i ett. Sen köpte jag ett paket bokstäver  med magneter som de kan få ha på frysen och skriva lite. Det blir ju mer sånt här nu när Phini ska börja skolan och jag är inte sen med att uppmuntra.

Nu ska mina pojkar nattas och jag ska ringa folktandvården tidigt i morgonbitti och få en akut tid och be om att få lite penicillin.

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. alma skriver:

  get well soon my love – testa gärna kryddnejlika mot tandvärken (gnid in kryddan i tandköttet där du har ont) och du, vi ses snart
  *harrt* you!

 2. Tirren skriver:

  Alltså, jag har tänkt på det så jäkla många gånger innan, men aldrig fått tummen ur att skriva det. Men jag kan inte för allt i världen förstå hur folk kan klanka ner på dig som mor, eller människa överhuvudtaget. Det går bara inte att förstå, för när man läser inlägg som tillexempel det här så blir man varm inombords. För SÅHÄR borde ALLA barn få ha det! Barn ska uppmuntras att lära sig saker, de ska ha regler (tycker tillexempel att dina regler med leksakerna bla är smart) och de ska också få obegränsat med kärlek – som dina barn får!

  Därför är det extra coolt att du alltid har svar på tal och inte låter dig knäckas av alla dumma jävlar som tror sig veta en massa saker om dina barn, sina egna barn eller barn i största allmänhet, när de i själva verket borde…gå någon jäkla kurs hos dig för att lära sig ett och annat!

  Du har en cool stil, starka åsikter och är en sjuhelvetes bra mor, låt aldrig någon annan få dig att tro något annat! :D

 3. missmaddis skriver:

  Tirren: Tack så enormt mycket för den kommentaren, det värmer och kom väldigt välbehövligt.

  Alma: Kryddnejlika mot inflammation? För övrigt är jag så svullen och ön att jag inte ens kan röra vid kinden, än mindre lägga kryddnejlika där, men tack för tipset, jag ska ha det i åtanke för andra tillfällen.

 4. Lotta skriver:

  Lider med dig darling…:(

  Jag har tagit tillbaka min gammla blogg adress.. Jag trivs bäst hemma.

 5. Lorelai skriver:

  Du verkar ha en del motgångar för dig nu? :( Inte roligt när ljuset väl återvänder.
  Honung har antiinflamatoriska egenskaper, te med honung?

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com