Till missmaddis-önskevagga: Lundmyr

Är du också medlem på Facebook? Spelar du också Farmville på facebook?
Jag gör. Jag har min egen lilla bondgård och håller ordning på mina djur, jag plöjer, skördar och har en liten fruktodling med.

valentine Farmville har lite småroliga samlingsgrejor också. Temavis emellanåt. Runt Alla hjärtans dag fick man en brevlåda och man kunde få kärleksgåvor av sina vänner att fylla den med. Ju fler man fick desto finare saker kunde man byta in dem mot. jag väntade tills jag hade så pass många att jag kunde byta in mot en stor hjärtformad fontän. 

st patrick Nu runt St Patricks day fick man en kittel som man fyller med olika guld, också gåvor av vänner. Man kan inte köpa själv, man får av sina vänner och får skicka runt små meddelande att man vill ha gåvor att fylla sin kittel med. och samma sak här, att man byter ut guldet mot gåvor. Man behöver bara skicka runt förfrågningar och hoppas att man får gåvor av vännerna.

maddiswishlist Så jag tänkte, att det skulle varit bra med en sån! En kista, en låda, vadsomhelst – där vänner, bekanta, familj och de som känner för det, lägger i en present till varann. Alla borde ha en sådan. En gåvolåda! Och bara ge presenter till varandra lite då och då. Så jag gör en egen missmaddis-önskevagga, där familj och vänner och annat löst folk kan droppa i en gåva.

Och såhär ser min önskelista ut just nu:

imageBäddset till vagnen: Lundmyr
Spjälskydd till sängen: Lundmyr
Matchande påslakanset till spjälsängen: Lundmyr

Och.. typ allt av Lundmyr.
Flaskorna, reflexerna, napparna. Jag har helt fastnat för Lundmyrs saker. Kan man motstå tattoo-hjärtat och alla underbara “gullunge”, “sötnos” och “älskling” och det söta hjärtat..?

Så nu behöver ni inte undra vad ni ska stoppa ner i min önskevagga.
Lundmyr: ett säkert kort.

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. Caroline skriver:

    Det var en smart ide faktiskt….

  2. Me skriver:

    Jag var också lite frälst i deras saker och handlade en del, men sen Joakim fick röda intryckta märken av deras nappar och nappflaskans lock passar kasst och amningsarmbandet var pyttelitet så drog jag öronen åt mig. Dock har de en del saker som är snygga, jag har deras reflexer på vagnen t.ex. så allt är ju inte skit. Tyvärr tycker jag kläderna är lite fula :E

  3. Emma skriver:

    Deras grejer är så jäkla söta! Jag köpte en ”älskling”-nappflaska till Loke fast jag vet inte om han använt den någon gång. Men jag hade kunnat shoppa loss totalt om ingen hejdar mig – dock vet jag att det är halvdyra grejer så man får ju välja vad man vill ha, verkligen!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com