Till Östersund igen!

Idag åkte min mamma och jag in till Lund. Jag var tvungen att ta en tripp till Gleerups Akademibokhandel för att köpa den där boken jag behöver för utbildningen jag börjar nu. De hade inte boken inne men den beställdes och ska komma i nästa vecka och de aviserar detta genom ett sms åt mig. Bokhelvetet kostar nästan 500 spänn. För en sketen jävla bok jag kan läsa på en vecka.

flygresa!! Jag har fått lite mer detaljer om min kommande resa till Östersund igen. Och ni anar inte hur jävla glad jag blev när jag fick reda på att jag denna gången fick en FLYGRESA. Jag slipper risken att stöta på psykopater på tåget, även om jag måste erkänna att det var nytt och spännande men efterföljderna kunde jag leva utan.
Min idé om att vara lite mer tyst om just exakt när jag kommer befinna mig i de norra delarna av Sverige raserades när jag kom på att min ankomst är något utannonserat redan däruppe, så det sket sig. Och det skulle inte förvåna mig om vissa trögfattade människor som jag inte längtar efter att umgås med kommer försöka kontakta mig. Snälla.. jag hoppas att jag får bli förvånad. För jag blev ju inte det när jag FORTFARANDE får mess på MSN och sms….
Vidare verkar det som om jag stannar lite längre denna gången (men är hemma ungeför samma tid som sist eftersom flyget går snabbare) men jag har redan bokat in all min lediga tid till Suss. Denna gången blir det nog inte bara latte vi dricker, woohoo!

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Suss skriver:

  tur man är ute i god tid så man får bra platser.
  Eller ngt, don’t ja vet!

  Ska bli löjligt roligt iaf! Även fast det är massa AJJ involverat också *nervös*

 2. Anna skriver:

  Fasiken va skönt för dig att du får åka flygg den här gången.. :) Hoppas det går bra där uppe och att du inte träffar folk som du inte vill träffa.

 3. Therese Anerland skriver:

  Va skönt för dig att du får flyga denna gången och inte behöver åka tåg och dessutom sitta och vänta en massa.
  *yay*

 4. patruska skriver:

  när kommer du till tomelilla då? *studs* hahaha

 5. Daniel skriver:

  Hej på dig, hoppas du har haft en bra dag!! Ha det så bra!!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.