ante omnis mea familia

Tingsrätten idag: Så gick det..

Idag var det dags för rättegången. Ni minns kanske mordhotet i december 2009?
Vid mer än ett tillfälle tidigare har jag varit kallad till denna rättegången och vid mer än ett tillfälle har det ställts in eftersom motparten inte dykt upp. Vilka skäl han har angett till ursäkt (om ens någon?) vet jag inte. Men han har inte dykt upp vid något tillfälle. Enligt kvinnan jag pratade med idag som ringde mig från tingsrätten har han först uppgett att han befinner sig i Danmark för att senare ange att han arbetar i  Norge, men  några från rätten anger att de sett honom i Malmö. De verkar ändå ha koll på var han befinner sig, tycker jag? Jag vet inte hur det egentligen ligger till och jag tror inte att någon gör det heller.. Men jag vet att jag de senaste två gångerna redan befunnit mig i Malmö på väg till Tingsrätten för att ta itu med detta och att han inte dykt upp och att det därför blivit inställt. Första gången det blev inställt var det i god tid, då fick jag ett brev hem. Andra gången satt jag i bilen , nyss framme i Malmö och letade p-plats, när min advokat ringde mig. Tredje gången körde jag nyss in i Malmö när hon ringde mig.  Idag var jag och mina två vänner som jag tog med som moraliskt stöd, vid Lilla Torg när Tingsrätten ringde mig. 
Så det var helt i onödan att ordna barnpassning och nån annan som får hämta mina barn, ta ledigt från jobb och slösa pengar på både bensin och parkering och att mentalt ladda upp.

What do you make of this..
Jag låter mina egna personliga åsikter förbli osagda. I alla fall här.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

12 tankar om “Tingsrätten idag: Så gick det..”