Tingsrätten, Kräftskiva & OP

Så, nu har jag hunnit ikapp lite pappersarbete som jag glömt bort på sistone. Den nya ansökningen till tingsrätten är skriven och jag betalar in kostnaden för handläggning idag. Undrar hur länge det kan dröja..

Igårkväll tog jag och pojkarna det lugnt hemma och jag hade planerat att ta Phini ledigt från dagis idag för att åka iväg och köpa present till dagiskompisen som har kalas på Skattkammarön på lördag. När jag kom till dagis i morse och lämnade av pojkarna påminde fröken mig att dagis ju är stängt i morgon. Det hade jag glömt. Sen kom jag ihåg det igen innan jag glömde det och fröken åter igen påminde mig. Det stpår skrivet på stora whiteboards och kalendrar som jag ser, antecknar i minnesbalk men glömmer innan jag ens nått grinden på dagis. Så det passar ju perfekt, vi ska ju presentshoppa ändå.
Jag passade på att fråga en mamma på dagis, som bor några hus ifrån mig, om de också skulle dit. Jag tänkte vara fräck och höra om vi kunde åka med dem. Då tar det oss en halvtimme att komma dit istället för 1-1½ timme med bussresor. Hon hann före att fråga i alla fall och det uppskattar jag väldigt mycket.

På lördagskvällen ska jag tydligen på kräftskiva. Jag vet inte riktigt vart det är och jag känner definitivt ingen där. Lotta blev bjuden och bjöd med sig mig. Jag äter inte ens kräftor. Och jag dricker inte nubbe iheller. Hon kanske skulle valt någon bättre..? Men jag är nästan säker på att jag får roligt ändå!
Söndagskväll kommer eventuellt Lotta spendera med mig här hos mig och sova över. Hon erbjöd det åtminstone för några dagar sen. Sen på måndag är det ju OP-dag.

Men vet ni vad som egentligen suger mest just nu? Att Triangelns Köpcentra där jag jobbar, har nya öppettider. Nu ska vi stänga klockan 20. Jag ska alltså jobba till klockan 20:00. Det suger fett eftersom bussen hem går 20:42 och jag är hemma runt 21:30. Men idag ska Kim hämta mig så jag kommer hem lite tidigare iaf. YAY.

Och appropå det omtalade håret jag nu har. Några av er lägger ner stor vikt vid luggen som en del av er inte tyckte om. Men ni vet att detta är ungefär samma frissa som jag hade i fjol, som ni alla ÄLSKADE. Fast luggen är lite kortare än så länge, ja.

Minns ni denna..?

Du gillar kanske också...

18 svar

 1. Hanna / Jasas skriver:

  Neeh jag tycker inte alls detta är ungefär samma frilla som den nya. Den nya har du mycket mer lugg fram på pannan, här har du ju allt åt sidan. 2 helt olika frisyrer, i mina ögon iaf. Även om båda är åt det kortare hållet.

 2. Emma skriver:

  jag tycker den bilden är skitsnygg… men jag håller med om att den inte är lik den nya frillen.. ;)

 3. MaddeMad skriver:

  Hrm… klippningen e den same men det som skiljer frillorna åt är ju längden samt hårfärgen.
  Med tanke på att du hade kort hår så gjorde vår stylist det bästa av det bästa som alltid :P

  Det ska bli kul nästa gång han kommer för då får du en helt annan frisyr.
  Det kommer att bli skitsnyggt på dig men allt klär en skönhet.

  Undrar vad kommentarerna bir då *spännande*

  *love*

 4. Anna skriver:

  jag håller med om att det inte ser ut som samma frilla.. Men jag tycker att det passar i båda.. Det här kortet som du har i den här bloggen är riktigt snyggt..

 5. Suss skriver:

  Själv tycker jag det är skitsnyggt men det kan ju iof bero på att jag haft den frisyren själv *hehe*

 6. Emma skriver:

  Vad söt du är på bilden, jättesnyggt hår *rock*
  Du skulle nog passa i allt!

 7. Ellen skriver:

  Du är snyggare nu, jag är gaaaaaaaaalen i rött hår…men vad som egentligen spelar roll är ju VAD KÄNNER DU SJÄLV? Du är precis så jävla het som du känner dig ;-)

 8. Malin skriver:

  Ahh den bilden är så snygg!

 9. Therese Anerland skriver:

  Jag tycker att du passar i din nya frisyr och att du passade bra i den andra också.
  Du verkar ha lätt att hitta frisyrer som passar dig lätt.
  Mums! Kräftor är ju så gott ju…

 10. MansonDust skriver:

  Nää det är inte alls likt. ;) Men när din lugg blir lite längre kanske det syns mer likhet. B)

 11. Sandra skriver:

  Tycker inte det är någon som helst likhet i frisyrerna.
  Denna som du visar på bild är ju rättså mycket längre
  än vad den är som du har nu.

 12. FantasyMoon skriver:

  Ja se.. vass.. *haha* Vad knäppa ni är! Dem är ju prick lika..

  Jag står fast vid mitt uttalande.. kort…ehum…rött…ehum…kort..vasst! ;P

 13. Sarah skriver:

  Måste vara innan jag hittade hit *note*
  för jag minns inte den bilden/frissan,
  dock minns jag tröjan *knäppt*
  Men jag tycker inte i heller det ser samma ut,
  så det så, längden för ju mycket för hur det ser ut
  anser jag.

 14. Milippa skriver:

  Gu vilken fin bild och vilken snygg frilla. Den borde du ha igen. Fast i rött då. Rött rött rött. *clap*

 15. Sandra skriver:

  En skönhet klär i allt o du är snygg i din frilla! *yay*
  Jag har några frågor angående sternum piercing som jag funderar på att göra för det ser så läckert ut!
  Gör man piercingen med en barbell el hur går det till? Kan man välja hur högt/lågt man vill sätta den i förhållande till brösten? Blir det fula ärr den dagen man väljer att ta bort piercingen? Gör det ont i förhållande till en bröstpiercing? Vad kostar det att göra den hos er? blev många frågor där man jag blir superglad om du svara!! Kram på dig!

 16. Andie skriver:

  Det är ju inte samma frilla. Den nya är kortare, mycket kortare i jämnförelse med den som du visar på bilden!

 17. Miss Attitude skriver:

  Snygg bild!! *rock*

 18. Ylva skriver:

  Shit vilken snygg bild. :) Faktiskt!!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com