ante omnis mea familia

Tjejers jävla bullshit

När jag hade lämnat barnen på dagis idag såg jag en välbekant gestalt komma gåendes framför mig. När hon närmade sig plockade hon snabbt upp sin mobiltelefon och satte den mot sitt öra. Jag fick känslan av att ville undvika kontakt med mig, både ögonkontakt och eventuell ”hej”-kontakt. Inte för att vi hälsat på varandra det senaste året…
Hon tar ibland omvägar när hon ser mig eller ser till att hennes uppmärksamhet är riktad någon annanstans, som exempevis med en mobiltelefon vid örat.

Vi känner varandra sedan tidigare. Vi var vänner men kom  på kant då jag konfronterade henne efter uttalanden hon gjort om mig bakom ryggen på mig och sedan dess har vi varken umgåtts eller pratat med varandra.
Då, för cirka ett år sedan hade sagt till en gemensam vän till oss att hon tyckte jag var en slyna,  att jag hade haft alldeles för många män i mitt liv på sistone.
Min chans till konfrontation kom inte långt därpå när hon skrev till mig på MSN och här är en del av konversationen.

Hur mycket tål hjärtat?? säger (17:56):
hej snäckan

missmaddis säger (17:57):
Hallå

Hur mycket tål hjärtat?? säger (17:57):
hur är de?

missmaddis säger (17:57):
Bra. Själv?

Hur mycket tål hjärtat?? säger (17:57):
jodå de går
hur känns de att ha bobbis nu då? skumade igenom din blogg

missmaddis säger (17:58):
Känns som en badboll
ont så in i helvete

Hur mycket tål hjärtat?? säger (17:58):
hehe

missmaddis säger (17:58):
men fina tuttar fick jag
större än jag förväntat mig
men de passar mig perfekt

Hur mycket tål hjärtat?? säger (17:58):
de kan jag tänka mig att du har, då är smärtan något man kan leva med
gött

missmaddis säger (17:58):
så snart när jag är läkt kan jag vara en RIKTIG SLYNA, eller hur….

Hur mycket tål hjärtat?? säger (17:59):
hehehe är du inte redan de

missmaddis säger (17:59):
Tydligen, du sa ju det till J***

Hur mycket tål hjärtat?? säger (17:59):
jasså

missmaddis säger (17:59):
Grejen är att jag har inga problem med att bli kallad slyna, hora, slampa eller what-ever.. så länge folk har ryggrad att säga det TILL MIG

Hur mycket tål hjärtat?? säger (18:00):
Enligt henne har jag sagt mycket så…orkar inte bry mig längre om vad jag har sagt och inte…..tror inte jag har använt slyna precis men om j*** säger de stämer de väll

missmaddis säger (18:01):
Du verkar inte argumentera emot iheller.
Jag skiter faktiskt i vad du eller någon annan tycker eller tror om mig. Jag vet vad jag gör & vad jag säger & jag står för det med.

Hur mycket tål hjärtat?? säger (18:03):
Ja du om någon vet vad du gör och inte, ärligt så har jag inget att säga, är bara trött på att man tydligen säger mer än vad man vet…Tänker inte skita ner någon alls så därför yttrar jag mig inte iheller om vem som har sagt vad eller inte…..

missmaddis säger (18:04):
Ok, men om jag frågar rakt ut då.
Har du, bakom ryggen på mig, kallat mig slyna, slampa eller någonting annat?
Eller ljuger J*** för mig?

missmaddis säger (18:09):
Nå?

Hur mycket tål hjärtat?? säger (18:11):
Jag kan säga att jag har snackat med J***, ”inte mina beskymer” men att du hade haft ganska många senaste taget, men att de var upp till dig vad du gjorde och inte gjorde. Men jag skulle aldrig säga Slyna eller hora till dig för de tycker jag inte att du är…Har hela tiden sagt att de är upp till dig vad du vill göra och inte så har hon sagt att jag har Kallat dig de så har hon ljugit ja

missmaddis säger (18:12):
men hur kan du påstå att jag haft ganska många på senaste tiden när du & jag inte har mycket kontakt.
2. jag inte anförtrott mig åt dig.

missmaddis säger (18:13):
du vet inte hur många jag varit med
sen undrar jag – vad ger dig rätten att disksutera mitt privatliv?

Hur mycket tål hjärtat?? säger (18:17):
Nej jag har inte rätt att göra de….Och jag har inte med de och göra, de har du rätt i. Nej jag har ingen aning alls om hur många du har varit med eller inte, men du och jag snackar inte så mycket länge och du har inte anförtrot dig till mig så egentligen vet jag inte ett skit och då är de inget att bry sig om….!! Men i vilket fall som helst så blir de inget mer ”skitsnack” från min sida så

missmaddis säger (18:30):
Men om du nu håller med om allt detta, varför har du ens pratat om mig?
Om du tyckt att jag varit med många (vilket du inte ens känner till om jag har eller inte) varför inte säga det till MIG istället för J***?

Hur mycket tål hjärtat?? säger (18:34):
Eftersom jag tycker inte jag har sagt något illa om dig, men tydligen har jag gjort de och de är inte precis som om jag har bröjat att samtal med du vet du vad jag tycker om Madde.

missmaddis säger (18:35):
Poängen är, B**** – om du har några åsikter OM MIG och MITT LIV så kan du ta upp det med MIG.
Eller hur

missmaddis säger (18:36):
Särskilt om du nu är intresserad av vem jag knullat, om du anser att du har rätt att ens prata om det.

Hur mycket tål hjärtat?? säger (18:37):
Ja de kan jag göra och jag har inget svar på förutom de jag skev varför jag inte har tagit upp de med dig. Nej vem du knull

¨oj skrev inte färdigt

missmaddis säger (18:37):
Jag, exempelvis, har inte nämnt något om ditt beteende trots att jag har mina åsikter. För att jag inte har med det att göra. Du som suttis hos mig & skrutit om alla killar på nätet som ger dig komplimanger, skriver på dina pressar om komplimanger du får, och ditt senaste nick på msn var ”guds gåva till männen” – hur framstår man då? Har jag nämnt nått om det? Nej.. varför inte? För att jag inte har med det att göra

Och kontentan av det hela är: Jag har inga problem med att vänner, ovänner, bekanta eller ens främlingar tycker det ena än det andra om mig. Ni får alla tycka att jag är en slyna, en hora, white trash. Ni får tycka jag är fet eller ful – jag bryr mig inte ett dugg. Jag tycker däremot att de som kallar sig mina vänner kan åtminstone ha ryggrad att säga det till mig istället för att gå bakom ryggen på mig. Vidare får man ta smällen att man får stå för vad man tycker och vad man säger. Det är det minsta man kan begära och jag betalar tillbaka i samma mån av respekt.

Det är skillnad på att vara brutalt ärlig & att vara oförskämd. Visst kan jag säga till mina vänner om jag tycker de är slynor – om jag anser mig ha rätt att säga det eller om det passar sig i samtalet vi för just då. Vidare om de frågar mig så svarar jag vad jag tycker och säger det rakt ut. Och jag står för det. Jag skulle itne få för mig att kalla mina vänner för slyna bakom ryggen på dem och sen ljuga om det. Om jag snackar om mina vänner när de inte är närvarande så kan jag garantera att jag inte säger någonting som jag inte redan sagt till dem själva innan.

Det är inte alla vänner som fixar att jag är sådan. Jag har mist många vänner på grund av det. Men jag är en förlåtande person och hade lätt kunnat exempelvis förlåta tjejen i konversationen ovan om hon bara hade kunnat erkänna sitt misstag och lärt av det och inte snackat så bakom ryggen på mig. Jag hade kunnat umgåtts med henne ändå efter en ursäkt men jag hade inte litat på henne.

Där har du anlednigen till varför jag kommer lättare överens med killar. Killar är mer rak på sak. Om  det tycker att polaren är en jävla kuk så säger de det. Om de blirt osams så slänger de några knytnävar sen är det överstökat – finito.

Tjejer fungerar inte så. Tjejer ska smutskasta varandra bakom ryggen på varandra men le när de träffas som om ingenting är fel. Om de tyclker att kompisen är en slyna så ska de säga det till alla andra. De ljuger och manipulerar och förstör. Och även efter det att man redan blivit osams så snackar de mer och mer skit och om de kan så försöker de vända tjejens andra kompisar emot henne.

Då tar jag hellre ett knytnävsslag och har det överstökat – än tjejers jävla bullshit.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

14 tankar om “Tjejers jävla bullshit”

%d bloggare gillar detta: