Tripp till Tipp och Ikea

Vilken söndag!

Rensningen som Emma och jag påbörjade igår, avslutades idag. Numera kan man gå in i klädkammaren som varken rensats eller städats sedan 2006. Varför? För att det variit för jobbigt för mig, helt enkelt. Det var barnens pappas studio där han tatuerade hemma och när han lämnade oss stängdes den dörren och öppnades bara för att snabbt som fan bara kasta in skit. Och under årens lopp har det blivit enormt mycket mög man samlat på sig. Dels för att jag inte ville ta itu med det, dels för att jag ibland kan vara för stolt att be om hjälp. Men Emma erbjöd och jag tackade ja. Eller ja, Emma har väl nog mer eller mindre SAGT att vi SKA göra det. Och nu är det gjort.

Vi började rensa ut igår och packade in i hennes sambos bil som är megastor och får plats med massor. Sen skulle vi fylla på resten idag och köra bort det. Men när Emma kom i morse hade hon redan varit iväg och kastat det som vi lastade på igår. Hon gjorde det för att skona mig och min tacksamhet är enorm. Resten hjälptes vi åt med även om Emma tog i mer än mig och faktiskt ÄR starkare än mig.
Efter att allt var kastat körde vi till ICA – jag hade ju inget kaffe hemma. DET, mina vänner – är KRIS! Vi körde hem till Emmas mormor och fikade en stund innan vi körde till IKEA. Jag hade ju fortfarande lite pengar kvar att nyttja på presentkortet och hade bestämt att det skulle vara till en byrå som jag och bebisen kan dela på. Jag vill ha ett annat ställe för mina underkläder och några lådor till bebisens kläder.
Hyllan jag hade sett ut hade ganska små lådor, men 5 st. När vi kom fram till Ikea såg jag att det reade ut MALM’s mörkbruna byrås. Ordinarie pris för denna 6 lådors byrå är 1295:- men jag betalade 495:- och är jävligt nöjd med det.

image Vi körde hem och kort därpå kom barnen hem. Med mycket möda och besvär fick jag ihop spjälsängen så nu står den klar i sovrummet. Äntligen, fy fan vad underbart. Lite senare kom Emma förbi, som varit på McDonald’s och handlat lökringar till mig och milkshake till mig och pojkarna och sin egen middag. Björn kom också hit en sväng, han hade bestämt möte med Emma hemma hos mig, fick jag reda på, haha. Mina föräldrar var här också en stund och när de alla hade gått hem tog jag mig an byrån, som visade sig vara ett stort jävla projekt. Jag har fått ihop basen, nu är det bara alla lådor som ska sättas ihop och sättas in men det orkar jag inte ikväll. Jag har gjort nog för en dag, tycker jag och nu har jag ont precis överallt i kroppen men själen mår bra av denna utrensning och nyinförskaffade saker.

Och trött är jag så det får bli ett hastigt avslut på dagens inlägg.
Godnatt.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. mimmi skriver:

    Så jävla skönt att ha fått gjort allt detta! Förstår att du är nöjd och lättad. Du har underbara vänner och fantastiska föräldrar! Vila dig nu efter helgens bravader med gott samvete!

    *hart* *hart* *hart* *hart*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com