Trippen igår och tjejmiddag idag!

Vilken lååååång natt. Jag gick och la mig tidigt igen. Ont i ryggen och trött. Laaiti hade somnat i min säng och Phini sov i soffan. Jag kan inte bära in Phini längre så jag låter honom sova i soffan.
Jag låg och vred och vände mig i en och en halv timme innan Laaiti började gnälla. Han hostade en hel del (vilket han bara gör på nätterna) och gnällde att det kliade i rumpan(mask igen?). Phini har aldrig haft sådana problem som Laaiti med att det kliar i rumpan, men å andra sidan är de ganska olika, dessa bröder. Så jag fick ta upp Laaiti, ge hostmedicin, ett glas kallt vatten och titta om jag såg nått i rumpan, men det gjorde jag inte. Det fanns således inget jag kunde göra. Vi somnade nån timme senare. Pojkarna vaknade tidigt och det gjorde jag med. Men jag kan inte påstå att jag fått någon skönhetssömn.

Emma och jag tog vår tripp igår.  Jag/vi körde till Arlöv och hem till Kim som gav mig spjälsäng, bilbarnstol och en himla massa kläder till bebisen. riktigt fina grejor och jag är mer än tacksam. Vilka underbara gåvor! jag passade på att pussa hennes ljuvliga barn, äta upp hennes godis och kakorna hon satte fram. efter en stund bar det iväg för oss igen, mot Burlöv Center där jag köpte bl.a skor till Phini som redan vuxit ur de jag köpte för nån månad sedan men som nu passar lillebror. Kanon. Jag körde Emma hem sen gick jag till mina föräldrar.

Idag är det dags för tjejmiddag. Denna gången är det hemma hos Lotta. Cindy kan inte vara med denna gången men vi andra kör på som vanligt. Nästa gång det är tjejmiddag är det Cindys tur att vara värdinna och hon kommer garanterat bjuda på GI-mat.
Lotta snackade nått om danskt yatzy. Vad i helvete är det? Jag kan för fan inte danska.. Spännande!

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Maria skriver:

    är laaiti blöjfri på nätterna? vi höra att ibland rensar dem valsarna på /pampers/libro you name it. och då kan innehållet fastna på utsidan och orsaka en jävla kåda i rumpan. william fick det. man såg inget men han skulle hela tiden in och klia med fingrarna. jag ringde runt till företagen eftersom dem hade haft en blöja på dagis., och vi bytade från libero till pampers upngo. och dem hade samma svar allesammans. deras svar var bara att skicka in blöjorna och få en kuppong på ett nytt paket. eftersom att troligen hela paketet hade detta. stakars barn säger jag bara. vi fick bada han flera gånger innan han slutade klia. men efter varje bad slutade . vi tog han till och med till doktorn för att kolla mask osv. men inget.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com