ante omnis mea familia

Två dagar kvar..

Igår var en bra dag på jobb mitt i all julhandel och sress. Jag hade inter mycket i studion men vi hade i alla fall att göra i butiken. Det var till en början inte den ruschen som vi hade räknat med så att vå extratjej fick gå hem tidigare och Cindy och jag tog resten av dagen. Det var en dag med ös i. Mitt i allt kommer en av 3-killarna in (en kille som jobbar på 3 bredvid vår butik) och er oss hjälpa dem att ringa på vakterna. De hade en störig kund som stod och skrek. Så Cindy ringde Robban (head of security, mr big shot *host*) som konmoch räddade dagen. Människor samlades i en klunga som alltid när något uttöver det vanliga julshoppande händer och vi var inte mycket bättre utan hängde lite utanför butiken för att höra och se. “RÖR MIG INTE” hörde vi kunden skrika. Han hade tydligen glömt att ta sina mediciner och flippade helt när han inte kunde avsluta sitt abonnemang i butiken..
Vi hade ett gäng roliga kunder som vi skämtade med och det var glädje i vår butik. Cindy och jag hade kul tillsammans och det var en BRA dag. Idag börjar vi om på nytt, idag mellan 11-19 för min del. Två dagar kvar.. sen ska jag sova ut och glädjas med mina lyckliga ungar som får julklappar.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Två dagar kvar..”