Två steg bak – men ett jättekliv fram

Nu är helgen fantamig förbi och det är dags att ta sig an en ny vecka och vardagen. Usch. Helgen var bra och gick alldeles för fort.
Jag har börjat ordna upp allt som står i vägen för mig och det går på rätt väg.

:hammer: Tvättmaskinen som gick sönder: Fixat. Köpt en ny & fått den installerad.
:heart: Dammsugaren som gick sönder: Fixat (pappa fixa). Pappa har köpt en ny till mig, väntar på leverens. Tidig julklapp!
:car: Strålkastare som gick sönder på bilen: Fixat. Köpte en ny idag och efter ett smärre helvete kom jag på hur man bytar lampa på bilen. Tänk vad STOLT man kan vara över sig själv att lyckas med en sån skitgrej som att byta en sketen lampa på en bil. Det är faktiskt inte lika lätt som att byta glödlampa i taket där hemma. Bara så ni vet.

Nu går det på rätt håll i alla fall! Det gäller att tänka positivt och jobba på det, istället för att gräva ner sig och ”ojja” sig jämt. En lagom dos gnäll, sen jobb.

:tv:  Nina erbjöd en TV till mig efter att jag nämnt att jag gärna ville ha en tv i mitt sovrum. Så igår levererade hon en 21″ tv till mig! Vilken lyx! Tänk att ligga i sängen under täcke och gosa med ungarna på helgmorgnar och se på tecknat! Tack Nina & make.

Idag ska jag ta med min äldste son på en liten shopping tur. Trotas att jag och Kaeli redan varit på Burlöv Center, ska jag dit igen med Phini. Tyckte det blir bättre om han kan vara med och prova ny jacka. Och kanske passa på att kolla in nya Rusta som öppnat där.

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. jasas skriver:

  Duktig du är! Kan vara riktigt svårt att byta lampor på bilar. Skönt att ha ny dammsugare på väg hem och en ny tvättmaskin! Wiiiih! Life’s good!

 2. Jessica skriver:

  WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, Rusta is da shit =) .

 3. The usual old Me skriver:

  Oj! Fixa du att byta hela strålkastaren själv? Sånt lämnar jag in på verkstad för att göra. Själva glödlampan går an att byta men det är lite jox :)

  Grattis till de andra som löst sig =)

 4. The usual old Me skriver:

  När började du särskriva och stava som en kratta? :P Jag hajjar men i min värld kallar man strålkastaren den del som sitter runt själva lampan ;)

 5. The usual old Me skriver:

  Flåååt, men jag var bara tvungen!! Du stavar ju aldrig fel annars eller typ har fel i sakfrågor, har gått och funderat på detta länge nu *asg* Nästan blivit lite besatt av tanken på din strålkastare så det är ditt fel att jag inte kan sova :P

  Men jag är ändå impad av ditt byte av glödlampa, jag lämnade som sagt in bilen sist en hade gått men det var i samband med ännu en gratisreparation =)Har bytt en lampa i hela mitt liv och det var på en dunderford *s*

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.