Tvättmaskinen bytt!

Igår var jag på möte på Försäkringskassan. Min handläggare verkar vara riktigt trevlig och medkännande och förstående och jag tyckte om henne,. Det kändes inte alls som om hon försökte “sätta dit mig” – vilket ju är det ryktet de har. Hon ville mer veta hur det ligger till och förstod lika mycket som jag att ingen vet hur det ligger till. Hon (FK dvs) ville veta vad som händer på min dag 180 som infaller nån gång i juni och det vet ju inte ens jag heller. Har jag hunnit få alla mina 3 operationer? Har jag blivit bra i händerna då? Kan jag arbeta då? Vi vet inte. Alltså får jag ju höra av mig till henne igen då.

Idag ringde Sten. Sten på Coor Management. Han har ju varit här mycket och fixat i lägenheten så man börjar liksom lära känna varandra nu och skämtar friskt när han kommer, kallar honom gubbjävel och skäller på honom. Haha. Han brukar hänga med ut och ta en cigg innan han drar vidare och berätta roliga anekdoter från sin ungdom och vid några tillfällen har han ringt efter arbetstid för att höra hur det gått – med exempelvis tvättmaskinen han lagade osv. Han är sjukt trevlig och social. Idag ringde han igen och ljöd ett ljuvligt “Hej Madeleine, jag har en sprillans ny tvättmaskin till dig, ny i förpackning!”
Ljuv musik i mina öron. Han kom hit efter lunch med en kollega och ganska snart insåg jag att det var ju ingen tvättmaskin jag fick. Det är en KOMBI maskin! Både tvättmaskin OCH torktumlare i ett!
Hyresvärden har verkligen slagit på stort – det är ju exakt det jag alltid önskat! Om man nu MÅSTE hitta nått att klaga på (vilket jag inte kommer nämna för hyresvärden) så är det att BOSCH gör skitkass vitvara. Men det är det enda som hyresvärden köper in (?) – och maskinen i fråga tvättar 5kg men torkar bara 2,5kg. Matematiken går inte ihop. Jag får helt enkelt tvätta mindre maskiner men det gör mig ingenting – för jag slipper hänga upp tvätt!
LYCKAN ÄR FULLSTÄNDIG!

Golvläggaren ringde ju också förra veckan, han ville bara bekräfta att det fått in arbetsordern om nya golv i hall och kök. Så om nån vecka får jag nya golv i både hall och kök, sen är det luckorna kvar – de till städskrubb och garderob i hallen och en lucka till köket.

Efter det ska jag börja planera mitt uterum.. konstrotting möblemang. Nån hylla kanske. Jag vet inte..

Du gillar kanske också...

4 svar

  1. Tess skriver:

    Detta låter bara helt underbart! Är glad för din/er skull att saker börja falla på plats. Kram

  2. Malin skriver:

    Åh vad glad jag blir för er skull :-D

  3. Linda skriver:

    Vilken skön fortsättning det blev på en tråkig inflytt och alla problem det innebar. Lyx med ny maskin! Härligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com