Twitt, Twitt! 1


Välkommen nyaste anonyma följare på twitter!

Vaknade till detta  mailet i morse och blev så himla glad att någon har börjar följa mig på twitter – som jag förövrigt i stort sett aldrig uppdaterar eftersom det är kopplat till BDB och youtube. Men nåja, om det nu är intressant att följa så blir jag ju bara glad. Tänk att denna okände och mystiska pitbulldk5376 vill följa just mig! Jag blir så smickrad, så.

Nåja, nog om det.

Idag har jag två barn hemma, Phini och Kaeli. Laaiti sover hos mormor & morfar eftersom det var “hans tur” då Phini sov där igår. Det är bra för dem att komma bort en & en och det är mysigt att rå om de själva lite. Det blir onekligen mer tid med två kids än tre. Och mindre bråk, haha.

Phini och Laaiti är skitglada att de har fått facebook men nått säger mig att intresset inte kommer vara länge. Ungefär som Phini’s blogg. Den uppdateras väldigt sällan, det är ju roligare att leka och det uppmuntrar jag hellre. Min tanke var väldigt egoistisk om jag ska vara ärlig., Jag ville väl egentligen bara ha en liten bild bredvid deras namn i den vänstra kolumnen där jag har min familj. Men då måste de ju vara medlemmar. Så jag fick fixa det och tänkte att de kan ju ha sin familj där i alla fall, dvs varandra,  mig och morföräldrar. Jag räknade inte med att andra skulle lägga till mina kids men så blev det! Det var himla kul att se att några av mina vänner la till kidsen!

Idag käkar jag och Phini micropizza och frossar i ostbågar & jordnötsringar! Vi har levande ljus och rökelse runt om i lägenheten och mysfaktorn är HÖG, kan ni tro! Och idag är det Söndag, men det spelar ingen roll för vi ska ingenstans i morgon!


Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Twitt, Twitt!