? tycker jag inte om, jag föredrar ! 2


Gomiddag era svin!

FYI kommer bloggen med största sannolikhet ligga nere natten till torsdag, förmodligen nånstans mellan 03-05. Men jag antar att de flesta av er sover sött då. Det tänker i alla fall jag göra.  Det ska uppdateras med servrar, nätverk och sånt skit hos mitt webbhotell,  sånt jag inte begriper mig på. Jag är så foglig att jag inte ifrågasätter saker som jag inte förstår någonting utav utan nickar sött som en docka och accepterar. Tjohej!

Igår jobbade jag med Cindy och hade kladdmuffins med. Hon brukar säga åt mig att ta med, de dagar hon sett (på facebook och/eller i bloggen) att jag har bakat men oftast tar det slut innan dess, men denna gången la jag undan fika till oss. Duktig mammamaddis!

Igår kväll var jag helt färdig, trots att det hade varit ganska lugnt på jobb. Men det kändes som en oändlig dag. Tröttheten och huvudvärken var ett faktum och jag tackade nej till erbjudandet om sällskap som jag fick av ”Mystiska Mannen” eftersom jag helt enkelt inte pallade. Istället ringde han mig och vi pratade i omkring 2h i telefon. Så han kunde ju egentligen likväl kommit över istället och masserat mina fötter under tiden vi snackade.  Och jag antar att det blir en del nyfikna läsare när jag nu börjat skriva om en mystisk man..?

Det har varit en hel del funderande på sistone och jag känner att jag börjar närma mig svaret på ”Vad vill jag med mitt liv”. Eller mer specifikt än så: Vad jag vill JUST NU med mitt liv. Just nu trivs jag ganska bra som det är, med familjeliv och jobbliv. Det känns underbart att ha kravlösa och okomplicerade förhållanden med familj, vänner och andra och jag föredrar det så. Jag trivs med att ”komma som jag vill” till andra människor utan att känna press på mig från nått håll. Och att samtidigt veta var andra står i förhållande till mig.
? tycker jag inte om, jag föredrar !
Och med det sagt. Tjohej!


Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “? tycker jag inte om, jag föredrar !

  • mickis

    Jag gjorde lyxmuffins igår, det är kladdmuffins med chokladsås på. Törs inte
    tänka på hur onyttigt det är men det var så syndigt gott!!

  • Tina

    Jag känner igen mig. Får nästan lite panik när folk vill planera saker – mina veckor då jag har alla terrorister är så fullplanerade för att få vardagen att gå ihop att jag de andra veckorna trivs bäst med att bara ta dagarna som de kommer och se då, dag för dag, vem man känner för att träffa och umgås med!