Ultraljud nummer 2

Idag fick jag en kallelse från Kvinnokliniken.
Dags för ultraljud nummer 2!!
fs_448434623_15832_1268924108 Åååh,som jag längtat efter detta. Denna gången är jag mest nyfiken på hur stor hon är/kan tänkas bli. Kommer hon bli en liten bebis, som pojkarna? Ser allt bra ut?
Skillnaden mellan detta ultraljudet och förra, är att jag inte kommer jaga M som jag gjorde sist och böna och be honom att följa med. Jag tänker inte ens höra av mig, vilket jag har inte har gjort sedan december. Men eftersom han och/eller flickvännen läser min blogg, får det reda på det ändå. 

Denna gången ringde jag min mamma på studs, bad henne gå fram till kalendern och skriva in ultraljud på dagen jag fått tilldelat. Mamma var mitt förstahands och enda val denna gången, vilket hon borde varit förra gången med. Hon blev glad och ser fram emot det och det var en självklarhet att hon ska följa med. Min mamma. Fan vad jag älskar min mamma och pappa.
Hela denna veckan har jag och barnen ätit middag hos mina föräldrar. Ni anar inte hur det underlättar för mig, att slippa tänka på mat och disk och allt och bara få lov att ligga i soffan och ta det lite lugnt. De ställer upp till tusen.
Vad skulle jag gjort utan min familj..

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Nettan skriver:

  Vad mysigt att få se lilla underverket! Och underbart med såna härliga föräldrar du har! Lycka till på ul!! Kram

 2. Kicki skriver:

  *kjerlek* Underbara fantastiska föräldrar du har!
  Du visar ju också din uppskattning *blomma* av dem och det ska du
  ha cred. för. Många tar sina föräldrar och deras engagemang
  för givet *hmm*

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.