ante omnis mea familia

UNGJÄVLAR!

ATT DET SKA VARA SÅ JÄVLA FÖRBANNAT SVÅRT ATT PLOCKA UPP NÅGRA JÄVLA LEKSAKER FRÅN GOLVET?!

Runt tio i förmiddags gav jag "order" om att deras leksaker skulle plockas upp från golvet och ner i leksakstunnorna. Och nu är klockan runt 16 på eftermiddagen och deras rum är MER stökigt än när dee började i morse.

Det KVITTAR vad jag har sagt, vad jag har gjort för de lyder mig inte. Jag har hotat, mutat, skrikit och har nu helt och hållet tappat allt tålamod. Och förståndet.

Jag själv dammsög badrummet, köket, hallen, mitt rum, vardagsrum. Jag diskade, plockade undan. Städade badrummet. Moppade golven i badrummet, hallen, köket, mitt rum, vardagsrum. Och allt jag begär av pojkarna är att de plockar upp sina jävla leksaker.

Min plan var att snabbt städa och ägna resten av dagen med promenad, lek och bak. Men istället har det blivit tjat och bråk hela jävla dagen.

Men hämnden är ljuv ungjävlar. Gissa vem som äter glass och godis ikväll och ser på TV medan ni får sitta i ert rum, på era sängar. Och tro mig, ni ska påminnas om er olydnad och veta EXAKT varför ni har så tråkigt och varför mamma belönas. Ungjävlar..

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

23 tankar om “UNGJÄVLAR!”

%d bloggare gillar detta: