Ur Sydsvenskan…

 

brand

Fåtölj fattade eld

 

Staffanstorp.

En fåtölj fattade eld i natt i en lägenhet på Åkershus i Staffanstorp. En person fördes med ambulans till sjukhuset i Lund.

STAFFANSTORP. Larmet om branden kom vid 04.20-tiden på natten mot onsdagen. Lägenheten det brann i finns i ett trevåningshus.

– När vi kom fram till platsen brann det i en fåtölj. Vi släckte branden och plockade ut en person som fördes med ambulans till sjukhuset. Personen var vid liv, mer än så vet jag inte, säger Mats Streer, inre befäl vid Räddningstjänsten Syd.

Det skall inte ha funnits någon spridningsrisk till de övriga lägenheterna i trevåningshuset. Det är oklart vad som orsakat branden. När eldsvådan bröt ut befann sig endast en person i lägenheten.
Källa: http://www.sydsvenskan.se/omkretsen/staffanstorp/article1350704/Fatolj-fattade-eld.html

Tänk att vi inte vaknade nån av oss, trots blåljus, polisbilar, ambulans och brandbild. Om någon någonsin dör innebränd så är det jag och mina barn, Vi sover genom atombomber…

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Andie skriver:

  Fy vad läskigt! Det är en av de saker jag är mest rädd för, att brinna inne eller att lägenheten brinner när jag inte är hemma… Huva!! Tur att det inte spred sig till resten av huset.

 2. jenny skriver:

  Kan va så att dom kom utan siren på. Brukar va så på natten. Och då är det i alla fall lite lättare att missa dom.. Vi får hoppas att brandvarnarna i din lägenhet i alla fall väcker dig!!

 3. The usual old Me skriver:

  Vad är det du tar eftersom du kan sova så hårt? Är det den där jävla metassimon??

 4. Annie skriver:

  Känner igen det där. När det var ”jordbävning” för nåt år sedan sov vi rakt igenom det också! Ja att kolla brandvarnaren är nog ett tips…. till mig själv också. ;-)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com