Ursäkta RÖRAN, jag BYGGER OM!

Jo, bloggen är under uppbyggnad som ni kanske märker. Just nu ligger allt lite huller om buller, men jag orkar inte fixa allt just nu. Jag har redan hållit på i några timmar och natten är kommen och sängen viskar på mig. Men jag publicerar det ändå. För att… ja, för att jag vill. Ni kan ju få vara med när jag bygger om.

Jag märker just hur negligerad bloggen blivit. På min “om” sida stod jag som ensamstående mamma till 3. Det ändrade jag lite snabbt i alla fall. Ska lägga till Keerons förlossning och Keeron på Mina kidz-sidan med.

Riktigt kasst, Maddis. Skäms.

 

Men nu – godnatt.

Du gillar kanske också...

4 svar

  1. Patruska skriver:

    gillar inte att man måste klicka fram inläggen för att läsa hela. tycker bättre om när det står löpande på sidan. fix it

  2. Patruska skriver:

    U wish :loser:

  3. Merlyn skriver:

    Riktigt fin blev din nya blogg :)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com