Utbjuden av plågoande

Jag kan knappt tro det är sant. Ni  vet sådär när hakan trillar mot marken och man tror att det som nyss hände måste ha varit en dagdröm. Knip mig, någon. Så kändes det för mig idag när jag hoppade av bussen i Malmö.

Jag bloggade om något liknande i augusti då jag mötte en plågoande från förr som inte kunde placera mig någonstans helst i sin minnesbalk. Men jag minns honom väl och alla gånger vi hotade varandra, skrek fula ord och kvädelser sådär som tonåringar gör. Jag minne hur han med smiket leende synade mic och tittade mer än en gång. Det kändes ungefär som direkt taget ur Ricki Lake med tema ”I used to be fat but LOOK AT ME NOOOW” och känslan var av godo – Jag erkänner! Jag kände mig som den slutliga vinnaren.

Idag när jag kom fram till buss stationen satt där en kille som tittade på mig en stund innan han påkeade att han ser mig ta denna bussen ofta. Jag sa att jag jobabr i Malmö och vi pratade lite om det. Jag sa att han borde veta vem jag är, jag vet ju vem HAN är. Men han kunde såklart inte placera mig alls. Jag drog upp ett tiotal gemensamma vänner men han kunde fortfarande inte sätta in mig i något sammanhang. Jag nämnde att jag förändrats en del sedan dess.. jag är exempelvis 70+kg lättare.. ”Men du ser bra ut nu” svarade han. ”Ja, mindre om inget annat” svarade jag. Väl på bussen fortsatte vår konversation. Han undrade vilket stjärntecken jag är och jag sa kräftan – vilket han också är. Han sa att hans mamma är väldigt intresserad av astrologi och har lärt honom att alltid fråga nya människor vilket tecken de är födda i. Vi pratde mer om gemensamma vänner och det ena än det andra. Just när bussen närmade sig min hållplats hörde jag den mest oväntade frågan ”Men du, kan jag få bjuda dig på kaffe någon dag?”.

Wtf..? Han minns verkligen inte mig? Han minns inte de hatiska blickar vi gav varandra när vi var yngre, alla gånger jag skrek åt honom och slog hans kompisar och muckade bråk med både han och hans kompisar. Men nåja. ”Tja, det kan du väl få” svarade jag. Jag fick hans nummer och lovade att han skulle få mitt vilket han fick när jag skickade sms någon minut senare ”Nu har du mitt nummer. -Maddi”. Som svar fick jag ”Och du har mitt. Hoppas vi använder dom i framtiden. Ha det bäst. D”

Men det kommer vi nog inte. Jag kan inte se mig själv smsa honom för nöjes skull. Men det vari alla fall en kul historia.. Det är otroligt vad (tydligen) 70 kilos viktminskning kan göra. Triumf & skål för den.

Paket till läsare
Förresten, ett litet meddelande till mina läsare. Jag är jävligt kass och erkänner det öppet. Jag vet att jag lovat några av er småsaker, men jag hittar inte rätt bland alla era mail med adresser som ni skickade till mig. Det enda jag kan ursäkta mig med är att de kommit bort mellan alla 20-40 mail jag får varje dag (och det bara rörande missmaddis.com-mail). Jag har redan förpackat och hittat Martinas adress som ska få ett litet paket till mig men vem var det mer? Maila mig, snälla och ta emot min ursäkt.

 

Idag hade jag gröna/svarta kläder och matchade smink. Det är mest Cindy inspirerat att matcha smink med kläder. Jag har nog aldrig varit den matchande typen förr men man kan väl lära gamla hundar att sitta?

<KENOX S630 / Samsung S630>

Du gillar kanske också...

13 svar

 1. Malin skriver:

  hm nu blev jag fundersam men jag har inte för mig du har lovat mig något :S

  däremot vill jag gärna veta vart du lyckas hitta alla dessa dödskallegrejer du köper…..

 2. Jessica skriver:

  Det e rätt skoj att möta plågoandar som inte kan minnas en just för man blivit så mycket vackrare. Man känner sig rätt nöjd då

 3. Annelie skriver:

  Fina ögon, snygg sminkning *hart*

 4. Hanna skriver:

  Snygg sminkning som vanligt :D

  Och, visst viktminskning gör en hel del. Men så kasst minne borde man ändå inte ha.
  Dock är du alltid en vinnare med din attityd och ditt utseende (:

 5. MittLivSomJag skriver:

  Snyggt med grönt till dina ögon :D

 6. Martina skriver:

  Har du inte så du kan söka bland dina mail? Prova några ämnen som kanske borde vara i ämnesraden på mailet?

 7. missmaddis skriver:

  @Malin: Bra fråga. Det blir oftast saker jag bara råkar komma över då & då..

  @Martina: Jo det vore onekligen lättast. Det var så jag hittade din adress men jag hittar inte de andra.

 8. Emma skriver:

  Skönheten sitter inte BARA på utsidan, det mesta sitter på insidan. Nästan så du måste berätta åt denna kille vad som hänt i eran ungdom och sedan bara ge han fingret och gå iväg.. :P

  ^)

 9. Anna skriver:

  Ja shit va vikt kan göra mycket… Ska till läkaren imorgon för att disskutera min vikt och be henne skicka en remiss till en magsäcksop.. får se vad hon säger… ha det bäst…..

 10. ida skriver:

  Skitsnygg sminkning! Den rosa du visade för nån dag sen med!!! :) Vill med kunna göra så där snyggt, o bli lite hot mama *hehe* B)

 11. Julia skriver:

  Tänkte tipsa om en tävling jag har på min blogg nu där man kan vinna ett valfritt plagg både till barn&vuxna, tänkte om du ville vara med?
  Du kan gå i här om du vill vara med: http://ungmamma89.blogspot.com/2008/04/tvling.html eller på min blogg. /Julia

 12. Therese Anerland skriver:

  Vikten kan göra en hel del med en människa.
  Eller bryta sig loss från ett dåligt förhållande funkar också.

 13. MaddeMad skriver:

  Usch Maddi håll dig borta ifrån honom!
  Han e inget att ha trust me.
  Att du e snygg & fantastisk vet vi alla :D
  Och MIN… det vet ni nu *cheer*
  *hart*
  :*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com