ante omnis mea familia

Utrensning av människor; Vill du verkligen vara en SÅN?

Idag har jag bestämt mig för att plocka bort människor från min vännerlista som inte har där att göra, de närmsta dagarna. Varför envisas folk med att prata bakom ryggen på mig och tala illa om mig hela tiden? Då kan man inte betraktas som vän. Jag har verkligen ingen nytta av såna falska människor i mitt liv.

Jag är verkligen inte perfekt. Jag gör, som alla andra, misstag – men jag lär mig. Jag vill gärna göra rätt för mig, be om ursäkt om det skulle behövas men då krävs att vänner säger till mig vad jag gjort fel istället för att tala om det för någon annan.
Likaså om någon har åsikter om hur jag lever mitt liv och allt jag gör/eller säger – om man tycker sig ha rätt att ha en åsikt om saker som rör mig så ta det gärna med mig istället för att prata OM mig till andra.
Inte bara för min skull, att göra rätt mot mig men tänk efter – vilken typ av människa vill DU vara?

Ingen utav er – och jag menar verkligen INGEN, känner mig helt och fullt. Jag utvecklas och lär mig ständigt. Jag kan inte alltid säga att ”sån är Jag” och det kan ingen annan heller. Men att ständigt bli dömd för saker jag gjort eller sagt förr utan att ta i beaktande att man växer som människa säger mer om de (som dömer) än mig.

Så jag tar det här offentligt så de/ni kan se, det blir några stycken och jag orkar inte ta diskussion med var och en och känner dessutom att det kan kvitta för dessa människor bryr sig uppenbarligen inte om mig och vänskapen/relationen vi har/hade.

Och med det sagt; sluta snacka om mig, ok?
Om du har nått att säga om mig, nått som rör mig överhuvudtaget så kontakta mig. Maila mig på info@missmaddis.com eller skicka ett sms till mig på 0722-023819
Ge mig åtminstone den chansen att be om ursäkt om det behövs, förklara mig eller försvara mig om det behövs eller bara be dig dra åt helvete men sluta snacka bakom ryggen på mig ok?

Vill du verkligen vara sån?

Och om du nu sitter där och undrar om det är just dig jag menar så innebär väl det att du inte har rent mjöl i påsen? Då inser du säkert (förhoppningsvis) vilken typ av människa du är. Så kom inte till mig och gnäll och fråga om jag syftade på dig i bloggen. Om du aldrig snackat bakom ryggen på mig så är det givetvis inte dig jag syftar på. Annars.. well, if the show fits. Så tack för mig, dra åt helvete.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Utrensning av människor; Vill du verkligen vara en SÅN?”

%d bloggare gillar detta: